Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah işe giderken aracı çalıştıramadık. Akü boşalmış. Allah'tan sanayiye yakınız yeni bir akü alıp değiştirdik aküyü. Çok korktuk bir sıkıntı çıktı diye ama sorun yok.
geçmiş olsun.

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=8665&pid=173404#post_173404

buradan bakabilirsiniz.

Tayfun gecmis olsun

Bugun dobloma detaylı ıc temızlık yaptım

kullanılan malzemeler

aspırıx

kova

su

halı yıkama makknası

mf bez

50 50 sulandırılmıs bakım sutu mat ve canlı goruntu ıcın

uygulamaya sabah saat 11 de basladım aksam ustu 17 de bbıttı yarım saat mola verdım

ılk once makına ıle tavan dosemesını ıslasdım ardından bıraz bekleyıp su emılene kadar vakumladım daha sonra yer halısına gectım bagajdan baslayarak koltukların altı dahıl komle yıkadım daha sonra koltukları ıslatıp vakumladım ardından bı kovaya su doldurdum ve camsıl sısesıne aspırıxlı su hazırladım dum plastık aksamı detay fırcası ıle yıkayıp kuruladım arabanın tum detay bolgelerı dahıl temızlendı temızleme bıtınce mat bakım sutu ıle beze sıkılarak komple sıldım ve aksam ustu tekrar dısını yıkayıp sıldım hızlı cıla uyguladım lastıklerı parlattım ve ısın saat 17de bıttı

*clap2**clap2* ayakta alkışlıyorum abi seni tebrikler 🙂

Bugun dobloma detaylı ıc temızlık yaptım

kullanılan malzemeler

aspırıx

kova

su

halı yıkama makknası

mf bez

50 50 sulandırılmıs bakım sutu mat ve canlı goruntu ıcın

uygulamaya sabah saat 11 de basladım aksam ustu 17 de bbıttı yarım saat mola verdım

ılk once makına ıle tavan dosemesını ıslasdım ardından bıraz bekleyıp su emılene kadar vakumladım daha sonra yer halısına gectım bagajdan baslayarak koltukların altı dahıl komle yıkadım daha sonra koltukları ıslatıp vakumladım ardından bı kovaya su doldurdum ve camsıl sısesıne aspırıxlı su hazırladım dum plastık aksamı detay fırcası ıle yıkayıp kuruladım arabanın tum detay bolgelerı dahıl temızlendı temızleme bıtınce mat bakım sutu ıle beze sıkılarak komple sıldım ve aksam ustu tekrar dısını yıkayıp sıldım hızlı cıla uyguladım lastıklerı parlattım ve ısın saat 17de bıttı

inşallah biri gelipte aracı kirletmez 🙂 ammada ugraşıyorsun abi yaaww

bugün bi suya tuttum keratayı 🙂
8nvQVQ.jpg

Tesekkurler Can

Ismaıl kırlenırse tekrar yıkarız aslında sızın ııcın fotoda cektım ama telefonda sorun var galıva atamadım

Ikısınede masallah

sag arkada var bi maxı 🙂 heryer doblo kaynıyor maşşllah

Yağ filtreler ve bi kac parca değişti cam rüzgarlığı takdırdım direksiyon kılıfı ve telefon tutacağı aldım ön farlara pasta cila yapıldı eskisine göre bayaa güzel oldu ama içtende kirlenmiş az bişey daha solukluk var ön farların sinyal kısmına ve arka stopların beyaz kısmına siyah far filmi cektirdim multijet in Jet kısmını kırmızı yaptıracaktık yapamam dedi.Kaput maskesini sordum 2 yerde yokmuş internetten getirip takabilirsem ben takıcam 🙂 pazarlıkla yaklaşık 250 tl verdik aklımda bazı şeylerde onlarıda daha sonra yaptıracağım inşallah 🙂

ısmaıl cok dıkkatlısın maxıyede masallah

samed hayırlı olsun gule gule kullan

doblo oldu mu akan sular durur 4 tane göz var bende o kadarda görelim artık 🙂

doblo oldu mu akan sular durur 4 tane göz var bende o kadarda görelim artık 🙂

harbiden gözler sağlammış sende*tup*
sokakta var dört beş tane doblo ama çekerken maxiyi dikkate almamıştım ben iyi yakalamışsın *clap2*

Back