Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir dene bakalım oğuz.benimde aklımda da bir tarafım al diyor bir tarafım alma.kararsızım anlayacağın.

ozgur guzel olmus gule gule kullan

mehmet abi dun makineyi denemek istedim ama kovadan su cekmeyi beceremedim yarin koctasa goturecem bakalim nasil calisiyormuş.

tamamdır.internet sitelerinde var.hortumu biraz kısa değil mi.kullan bakalım.deneyimlerini bekliyoruz.

Mehmet abi makineyi bugun koctasa geri verdim kracsher diye bi marka var onun urunlerine bakacam aldigima bir turlu kovadan su cektiremedim geri verdim heralde bi sorun vardi

ayricambugun sonax sampuan aldim

Mehmet abi makineyi bugun koctasa geri verdim kracsher diye bi marka var onun urunlerine bakacam aldigima bir turlu kovadan su cektiremedim geri verdim heralde bi sorun vardi

ayricambugun sonax sampuan aldim

ona benzer bi marka var onun malları güzel knikker miydi neydi biz onla klima yıkıyordukta ordan biliyom

Ismail en iyisi oymus ben detay kisimlar icin almistim o yuzden kampanyadaki urunu aldim ama arizali idi bende geri verdim

http://www.hepsiburada.com/liste/karcher-k-214-plus-cift-tabancali-basincli-yikama-makinesi-temizleyici-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=hrkarcherk214plus&categoryId=451862

Mehmet abi bu urunden siparis ettim bugun kopuk atma ozelliginede sahip alman mali bakalim gelince gorecez bana detay kisimlarda ise yarasin yerter zaten bunla kiri yumusatip kopurtunce cok guzel olacak

bügün doblomu yıkadım yıkardan hava çok sıcaktı hiç bulut yoktu güneşliydi yani birden ortalık kara bulutlarda doldu yıkadım sildim siyah yerleri parlatıyodum yagmur başladı canım sıkıldı tam parlatamamıştım ... yollarıza kazmışlar çamur oldu az canım sıkıldı

bügün doblomu yıkadım yıkardan hava çok sıcaktı hiç bulut yoktu güneşliydi yani birden ortalık kara bulutlarda doldu yıkadım sildim siyah yerleri parlatıyodum yagmur başladı canım sıkıldı tam parlatamamıştım ... yollarıza kazmışlar çamur oldu az canım sıkıldı

yaklaşık 2-3 gafta önce parlatmıştım hala parlak ve toz yok maşşallah

BEN BİR KÖYE GİDİP GELDİM doblom mahvoldu yine.

BEN BİR KÖYE GİDİP GELDİM doblom mahvoldu yine.

Bilirim abi kötüdür o. Birde plastik aksamları parlattıkdan sonra bir ayak basma izi 😡

yaklaşık 2-3 gafta önce parlatmıştım hala parlak ve toz yok maşşallah

kardeşim ne ile parlatıyorsun tertemiz olmuş maşallah

luft die bi ürünle parlattım 2-3 hafta oldu tozlanmada yok görüldügü gibi hala parlak dukkandaki aracada uyguladım normalde çok tozlanırdı hemen 2 hafta dayandı sonra gine tozlanmıştı dükkan sanayide hergün boya atıyolar vs tozlanmamak elde degil

ohhhooooooooo on sag sol akslar degıstı, sol on aks bılyası degıstı, on farlar degıstı, sadece rot ve balans ayarım kaldı ıns onlarıda yaparsan elemana arabayı saglam verecem kısmetse aynı ıslerı 2 ay sonra yıne yaparım.. malum ceplerınden para cıkmadıgı ıcın sorun olmuyor.. 🙁

abi kapı eşiğinde ki plastikle el freninin arkasında ki halıfleks acaip kirleniyo ya sırf buyüzden yağışlı havalarda kimseyi alasım gelmiyo arabaya.

Oraya ayriyetten ustune gore kesip bi parca koyun kapi eziklerine bastirmamaya ozen gosterin

Bu gün rot balans ayarlarını yaptırdım.Arka tekerler öne, önler arkaya alındı.Far ayarlarını kontrol edildi.

Sabah işe giderken aracı çalıştıramadık. Akü boşalmış. Allah'tan sanayiye yakınız yeni bir akü alıp değiştirdik aküyü. Çok korktuk bir sıkıntı çıktı diye ama sorun yok.

Back