Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Muayeneye mümkün olduğunca geç gidince hafif kusurları görmüyorlar.Geçen sene kısa far ve sis farı yönü hatalı çıktı, motor numarası okunamıyor ve app plakadan hafif kusur yazmışlardı.Bu sene en son bizim araba muayeneye girdi hiç kusur yazmamışlar kusursuz geçti.🙂

demekki bazı saçma hafif kusurları artık onlarda önemsemiyor doğru olanda bu zaten filmin kime ne zararı var

şu far yönü hatalı demesinler başka bişey istemiyorum ben 🙂

bide bende turuncu park ampulü takılı bi sorun çıkarmı acaba muayenede?

sorun çıkmaz heralde belki rengi farklı falan diyebilirler

Dün detaylı iç dış temizlik yaptım bugün tekrar dışını kirlettim😀.Park lambalarını turuncu ampullerle değiştirdim sisleri yakınca turuncu parklar çok güzel görünüyor🙂.birde polen filtresini değiştirdim.

dün yağan yağmurda aldım elime fırçayı dışındaki kiri yumuşattım gerisini yağmur halletti 😀

hanefi fırça ile mi yıkıyorsun dobloyu

hayır normalde sünger yada mikrofiber bez ile köpüklü su ile yıkıyorum ama hava çok soğuk olduğu için fırça daha cazip geldi 🙂 hem yağmur fazla yağıyordu fırça ile tavanıda halletmiş oldum. Yoksa fırça sürmem ama bikereliğine oldu artık 😀

servise gitmiştim aksesuar bölümüne de bi uğrayım dedim ve krom ışıklı eşik çıtası aldım pilli 3 yıl ömrü var dediler ama 3 yıl gideceğini sanmıyorum ama pili kapının altında yani değişimi çok kolay 🙂

wbRaGm.jpg

bu arada ışık çok tatlı bir beyaz (yani göz almıyo yada cayır cuyur aydınlatmıyo tam olması gereken gibi sadece kendini belli ediyor) ama resimde hafif mavi gibi gözüküyor

abi fiyat nedir?d2 yede uydururum ben onu acayip hoşuma gitti

d2 ye uyarmı bilmiyorum beni mest edeni elektirik kablosu falan çekmiyosun delmiyosun bişey yapmıyosun internette bulmuştum 100 tl ye biraz kaba duruyordu ve kabloluydu bunu servisten 135 e aldım

kapı eşiği ledli güzel olmuş güle güle kullanın

hanefi bir defada olsa fırça çiziyor kılcal çizikler oluşturuyor ben sadece lasit jantlar marşpiyellerin altında çamurluk içlerinde kullanıyorum arabayı mikrofiber eldiven ve kuzu postu eldiveni ile şampuan ile birlikte yıkıyorum

oğuz kuzu postu eldiven nedir abi 😀 senin dobloyu bu kadar şımartma bizimkilerde isticek 😀

hanefi aşağıdaki linkteki ürün

http://www.hepsiburada.com/liste/auto-hdm-11191-kuzu-postu-yikama-parlatma-eldiveni/productDetails.aspx?productId=otcsi11159&categoryId=20035733

buda makarna tipi eldiven

https://www.google.com.tr/search?q=makarna+tipi+y%C4%B1kama+eldiveni&rlz=1C1CHIK_trTR470TR470&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=WZUPU5PkFOTO0AW9kIHwBg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1024&bih=499

hanefi bizimki bu tip ürünlere iyice alıştı ama gerçekten hem yıkama kolaylığı hem boyanın parlaklığı için mükemmel ürünler cilalı şampuan ile mükemmel bi uyum sağlıyor

gerçekten kullanışlı birşeye benziyor, benim dobloda yıkasında neyle yıkarsa yıkasın beni diyor 😀 yıkadığım gün çocuklar çiziyor 5 aydır hiç ellememiştim dışını öyle pis pis geziyodum ama renk koyu olduğu için kirli olmakta yakışıyor kerataya 😀 jeep havasında

evet kirli olmakta yakışıyor dobloya ben d1 dobloyu hafif araziye sokuyordum çamurlu ikende yakışıklı duruyor doblo

geçmiş olsun cana gelmedi ise önemli değil ama inşallah doblonuzdada önemli birşey yoktur inaşallah

ekleyin bakalım fotoları can sıkıcı bi durum tabi ama yerine gelir inşallah

Back