Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yapılır tabikide bizim d1 premiodada tesisat vardı orjinal teyp ile

bugün doblo ile baya ilgilenddim, sabah erkenden kalktım bakıma götürdüm,
-yağ ve filtreler değişti, Mobil 1 0w40 new life koyduk,
-turuncu park ampulü taktım,
-pasta cila + çiziklere rötuş yaptırdım

değerlendirecek olursam:
-yağ için ilk izlenimlerim motor çok kısa sürede yüksek devirlere çıkıyor, marş alırken motor daha rahat dönüyor (önceki yağ mobil 1 10w40 dı) motor sessizleşti
-turuncu park ampulünü ise şiddetle tavsiye ederim ztech marka hepsiburada.comdan aldım
-pasta cila ve rötuşa aracımı öğlen verdim akşama doğru aldım, valla arabayı tanıyamadım desem yeridir bu kadar olacağını sanmıyordum 🙂 daha önce hiç pasta yapılmamıştı ve çizikleri yok oldu 🙂

-motor bakımı 150 tl
-park ampulü 5 tl
-pasta cila ve rötuş 100 tl
---toplam: 255 tl

bikaç gün sonrada lastiklerim değişecek inşallah.

değerlendirecek olursam:
-yağ için ilk izlenimlerim motor çok kısa sürede yüksek devirlere çıkıyor, marş alırken motor daha rahat dönüyor (önceki yağ mobil 1 10w40 dı) motor sessizleşti
-turuncu park ampulünü ise şiddetle tavsiye ederim ztech marka hepsiburada.comdan aldım
-pasta cila ve rötuşa aracımı öğlen verdim akşama doğru aldım, valla arabayı tanıyamadım desem yeridir bu kadar olacağını sanmıyordum 🙂 daha önce hiç pasta yapılmamıştı ve çizikleri yok oldu 🙂

-motor bakımı 150 tl
-park ampulü 5 tl

insan ÖNCE > SONRA yapar resimlerle 🙂

unuttum valla ama artık hava kararmıştı aracı aldığımda yarın inşallah çekerim eski resmide olcaktı zaten 🙂

değerlendirecek olursam:

-motor bakımı 150 tl
-park ampulü 5 tl

Hayırlısı olsun maşallah 🙂

Birşey sormak istiyorum 10.40 yağ kalın gelmiyor mu ?

kalın gelmek ne kelime yağ resmen bal gibiydi, araba 1 hafta yatsın mesela marş alırken marş motoru zor çeviriyordu motoru. ve yağ lambası 3 sn sonra sönüyordu, ve ilk çalıştığında motor soğukken traftör edasında çalışıyordu 😀 bu yağ su gibiydi resmen ve kendini bellide ediyo performans çok iyi 🙂

10.40 1.9 motorlar için 1.3 ler 5.40 yazıyor kitapta.

hayırlı olsun hanefi.güle güle kirlet.

hanefi hayırlı olsun

bende bu akşam yağmurdan dolayı üzerine düşen yaprakları aldım 😀

teşekkü rderim mehmet abi ve oğuz 🙂 şimdiye kadar niye yaptırmamışım diye kızdım kendime sonucu görünce 😀

güzel oluyorda üşengeçlikten yaptırmıyoruz galiba.sade cila bile arabayı koruyormu.öyle söylemişti kaportacı.bende aracımın üstüne brandasını çektim.tabi üstüne deymiyor.

hanefi fotolar nerede

mehmet abi branda üstüne nasıl değmiyor

oğuz yağmu çok şiddetli yağıyor, en kısa zamanda çekicem fotoyu 🙂

hanefi fotolar nerede

mehmet abi branda üstüne nasıl değmiyor

evin önü çıkmaz yol.duvarımızdan L şeklinde demir taktım.brandayıda üstünden geçirdim.garajdan farkı yok.

abi değişik bi yöntem

iş yok bu aralar bizim dükkanki opel combonun altı baya çürümüş çürükleri boyalı zımparaladım taşladım vs vs.. baya iyi temizledim bide 3 kat beyaz boyayla boyadım ruloyla ohh mis 😀
ztn araba baya haşat geldiginde böyleydi hep biryerleri elimde kalıyor .. orta kapı elimde kaldı içinden tel kopmuş sag kapı birden kapanmadı ortadaki ayarlı kapanma zımpırtısı varya 3 ayarlı o bozuldu ztn motor arıza veriyor .. köpek gibi motor var 1.7 ama durduk yere arıza veriyor turbo devre dışı kalıyo herhalde rampada 4 ile gidecegine 2 ye düşüyo kontak kapa aç yapıyoz duzeli taki arıza ışıgı yanan kadar

bu gün doblomuzla radara girdik 58 ile 🙂 bundan iyi degişiklimi olur hacı😀antepte trafik sorunu çözüldü ben ceza yedigim için

abi değişik bi yöntem

demir seyyar garaj getirmiştim komşu şikayet etti zabıta kaldırın dedi.bende böyle yöntem buldum.yine şikayet etti fakat belediye buna birşey demedi.

bu gün doblomuzla radara girdik 58 ile 🙂 bundan iyi degişiklimi olur hacı😀antepte trafik sorunu çözüldü ben ceza yedigim için
geçmiş olsun.

Back