- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
bugün doblo ile baya ilgilenddim, sabah erkenden kalktım bakıma götürdüm,
-yağ ve filtreler değişti, Mobil 1 0w40 new life koyduk,
-turuncu park ampulü taktım,
-pasta cila + çiziklere rötuş yaptırdım
değerlendirecek olursam:
-yağ için ilk izlenimlerim motor çok kısa sürede yüksek devirlere çıkıyor, marş alırken motor daha rahat dönüyor (önceki yağ mobil 1 10w40 dı) motor sessizleşti
-turuncu park ampulünü ise şiddetle tavsiye ederim ztech marka hepsiburada.comdan aldım
-pasta cila ve rötuşa aracımı öğlen verdim akşama doğru aldım, valla arabayı tanıyamadım desem yeridir bu kadar olacağını sanmıyordum 🙂 daha önce hiç pasta yapılmamıştı ve çizikleri yok oldu 🙂
-motor bakımı 150 tl
-park ampulü 5 tl
-pasta cila ve rötuş 100 tl
---toplam: 255 tl
bikaç gün sonrada lastiklerim değişecek inşallah.
bugün doblo ile baya ilgilenddim, sabah erkenden kalktım bakıma götürdüm,
-yağ ve filtreler değişti, Mobil 1 0w40 new life koyduk,
-turuncu park ampulü taktım,
-pasta cila + çiziklere rötuş yaptırdım
değerlendirecek olursam:
-yağ için ilk izlenimlerim motor çok kısa sürede yüksek devirlere çıkıyor, marş alırken motor daha rahat dönüyor (önceki yağ mobil 1 10w40 dı) motor sessizleşti
-turuncu park ampulünü ise şiddetle tavsiye ederim ztech marka hepsiburada.comdan aldım
-pasta cila ve rötuşa aracımı öğlen verdim akşama doğru aldım, valla arabayı tanıyamadım desem yeridir bu kadar olacağını sanmıyordum 🙂 daha önce hiç pasta yapılmamıştı ve çizikleri yok oldu 🙂
-motor bakımı 150 tl
-park ampulü 5 tl
-pasta cila ve rötuş 100 tl
---toplam: 255 tl
bikaç gün sonrada lastiklerim değişecek inşallah.
hanefi fotolar nerede
mehmet abi branda üstüne nasıl değmiyor
abi değişik bi yöntem
geçmiş olsun.bu gün doblomuzla radara girdik 58 ile 🙂 bundan iyi degişiklimi olur hacı😀antepte trafik sorunu çözüldü ben ceza yedigim için