Arka koltuğu ve ön koltukları söküp çıkardım, ardından arka taraftaki zemine monte edilen ahşabı çıkardım, ardından hızımı alamadım aracın kapı eşiklerindeki koltuk kenarlarındaki arka kısımdaki tüm plastik aksamı söktüm. Birde baktım ki kablolar da çok pislenmiş ve onlarıda yuvalarından söktüm ve aracın metal iskeletini süpürdüm sildim kuruladım. Sonra niye yaptım bilmiyorum ama ön taraftaki döşemeyide söküp yıkadım. Arka tarafı su ile yıkayıp pembe ve yeşil mikrofiber bezlerimle silip kuruladım. Aracın içindeki tüm detaylı temizlik bittikten sonra ön koltukları tekrar silerek yerlerine monte ettim. Arka taraftaki ahşap plakanın altına yani iskeletin üzerine kalın esnek yarı sert bir malzemeden imal edilen kamyoncuların yerlere yatmak için kullandığı bir mal serdim ve üzerine annemin eski mavi yeşil arası bir rengi olan halıflexi çalıp serdim, onun uzerineyde ahşap koyup orjinal kada üzerindeki deliklerden sabitledim. Tabi bu esnada arka tarafa ait plastik aksamıda monte edip daha önce ses sistemi için çektiğim kabloları düzenledim yerleştirdim ve ekstradan kablolar bıraktım ki ilerde yine sağa sola hoparlör aydınlatma priz ihtiyacım olursa düzenim bozulmasın diye yedekleme yaptım. Sabitleme isim bittikten sonra arka koltuğu monte etmeye başladım. Ön vida yuvalarının altına somun koyup yükselttim ki koltukta oturanın poposu geriye doğru kaysın ve istemsizce yaslansın arkasına. Sabah saat 11 civarında başladığım bu işleri akşam saat 9 civarında bitirebildim. Tek kişi çok zor oldu ancak sonuç fazlasıyla mükemmel 🙂 🙂 😀