Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Shaldos
Bayrak ve AA bir 1977 model mercedes 240D den hatıra kaldı
Ön ve arka fiat arma kapama ve nabız sticker maliyeti 15 tl reklamcida yaptırdım
AA nın anlamına gelince fazla bir fikrim yok ama dediğim gibi hatıra ☺

Teşekkür ederim bilgilendirme için hep merak ettim çünkü dolmuşlarda da çok görüyorum. Acaba anlamı ne diye 🙂

sonunda sponsorumuz (link) dan kaput rüzgarlığımızı alıp taktık bugün
received_1694103077326542.jpeg

@yunus0635 Hayırlı olsun Yunus başkanım on numara olmuş 👍

Kapı fitillerine 0.5 lik akvaryum hortumu soktum ve ciddi derecede sesi kesti. Ben bazı zamanlar yüksek hız yapıyordum ve rüzgar sesi geliyordu, bu kesildi ve yol sesindende kesti sanırım biraz. Hava ve yağ filtresi de değişti çok şükür. Bugün muhabbet arasında arkadaşlardan biri dedi ki; sisli havalarda dahi istersek 95 tl ceza yazabiliyoruz. Muhtemelen okuyan olmaz bu kadar yazıyı ama yine de sorayım 🙂sizce de normal mi bu konuda ceza yazılması

@Bekir Orhan
hayırlı olsun ailemize hoşgeldiniz

@yunus0635
Hayırlı olsun Yunus başkanım on numara beş yıldız olmuş 👍 güle güle kullanın inşallah

Değişiklikleriniz hayırlı olsun arkadaşlar bende ayarlı amerikan park taktırdım aynaları eklemedim şuanlık ama eklenecek bide en önemlisi AILEMIZIN stickerini dün akşam yapıştırdık çarşamba tayfasına teşekkür ederim çok güzel sohbet muhabbet ve ikramları vardı erhan abim çok yardımcı oldu ve namı değer hidrolik murat arkadaşımda ilgilendi kendimi ilk buluşma olmasına rağmen yabancı hissetmedim teşekkürler AiLEMm

Günlerdir uğraşıp da beni delirten D2 2007 aracımın orjinalinde bulunan EVE KADAR TAKİP IŞIĞI fonksiyonunu devreye soktum. Nedendir bilmiyorum ancak direksiyon kolları ve far sigortalarını değiştirdikten sonra çalışmaya başladı. Aracımdan inerken selektör yapar gibi bir defa kendime çekiyorum ve çalışıyor. Kolu kendime ilk çektiğimde zaman ayarı çıkıyor ve 60 saniyeye ayarladım. Çalışmayan arkadaşlar varsa tamirciye gitmeyin kurcalayınca oluyor olmazsa aracınızı iyice bozun öyle götürün 😀

@ahmetkoc
Ha bu arada 30 saniyeden 210 saniyeye kadar 30’arlı yükselerek çıkıyor ve her kullanmak istediğinizde tekrar ayarlamanız gerekiyor

ahmetkoc merhaba
eve kadar takip dediğin tam anlamı ile nedir acaba?
bende 2009 model D2 var bu özellik benim araçta varmııdır?

@mert karaağaç
Hocam arabayı stop ettin, kontağı çıkardın, gece saat 12 hava zifiri karanlık, selektör yapar gibi kolu bir kez kendine çeliyorsun ve farlar yanıyor. Aracından iniyorsun kitliyorsun evine giriyorsun. Bu sürede farlar senin yolunu aydınlatmayan devam ediyor. Bu yani

@MESUT ŞEN

Dosyalar

• FB_IMG_1508515396830.jpg
    FB_IMG_1508515396830.jpg
    20,5 KB · Okunma: 18
Back