Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
IMG_20170622_184235.jpg
arka amortisörler ve dingil takozları değişti + arka fren balataları

@H.Raşit DEVE
maşallah

@H.Raşit DEVE
Hayırlı olsun.
Km ve sizi değiştirmeye iten sebebi sorsam.

Özel servise geçen hafta 130.000 bakımı için gittim. Bu benim ilk Fiat, muadilleri dahil ilk ticari ve ilk dizel tecrübem oldu. Yapılması/bakılması gereken bir şey var mı dedim. İsteğiniz var mı dedi. Yani bildiğim bir sorun/şikayet yok dedim. Peki o zaman dediler. Yağ, filtre değişti tamam. Fren, direksiyon hidroliği bakıldı mı dedim. Kontrol edilmiştir dedi. Çok içime sinmedi açıkçası. Bu araç benden öncede hep aynı özel servise gitmiş. Zamanım kısıtlıydı birde normalde sorarım ama öyle bir hava oluştu ki. Bu işin raconu böyle gibiydi. Parayı ödedim çıktım.

Son düzenleme:
@ofas
PARAYI aldılar mı tamam.kontrollere dikkat edin.başka sıkıntı olmaz inşaallah.

Bugün arka lastikleri önlere
Ön lastikleri arkalara taktırdım
Kışlık lastikleri çıkarmadığım için yer değiştirdik lastiklere

Aracı dıştan güzelce yıkadım yayla yolu pisliğini temizledim içini de torpidoları felan silip parlattim.
würt klima temizleme bombası yaptım yazın temiz klima ile serinleyelim😉😉

@Zeguj
Würt klima temizleyici var 100 ml
Aracı çalıştırıp klimayı en hızlı ve en soğuk konuma getiriyoruz ic hava sirkülasyonu açıyoruz yani klima havayı dışarıdan değil içeriden alicak camlar kapılar kapalı şekilde spreyin açıyoruz aracın içine bırakıyoruz sprey bitene kadar 10 15 dk bekliyoruz sonra aracı havalandırıyoruz internette video su var daha aydınlatıcı olur

@Mehmet Akif
Peki bunun ne faydası oluyor?

@Zeguj
Hava kanallarını ve klima filtresini temizliyor içinde gümüş iyonu vardı galiba klima yı açtığında hafif güzel bir koku ile hava veriyor

aracımda vitesler çok zor geçiyordu ayrıca geri vitese nereyse hiç geçmiyodu ayağınla vursan zor geçiyordu amcam da usta olduğu için o dedi parça değişcekmiş 600 civarlarında parça tuttu 400 civarlarında da usta parası tuttu inşallah ilerde daha olmaz kimsenin başınada vermesin amin

Degisiklikler hayirli olsun arkadaslar

Back