Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yağ değişti, motorun sesi de değişti.
Mobil-1 ESP FORMULA 5 LT 138 ₺
opar yağ filtresi 17 ₺
Opar hava filtresi 22 ₺
Shell istasyonda işçilik 30 ₺
H1 ve h7 inwells led xenon sipariş verdim 95 +90 tl (6 taksit).

@legendgokcer1997
sağolasın gökçer'im.

@Abdullah313
hayırlı olsun. yağ 4+1 şeklinde mi? birde aracınız kaç motor. profilinizide doldurursanız seviniriz.

@MEHMET78
Profil güncellemesi derken, durum güncellemesine mi yazmalıydım. Profilimde doldurulmamış yer göremedim. Sürekli Tapatalk ile giriyorum. Aracım 1.6 ve 4.6 litre yağ alır demişlerdi (filtre dahil)

@Abdullah313
profilde araç bilginiz görünmüyor o yüzden motorunuzu sordum. benimkinde 1,6 olduğu yazıyor mesela.sizinkinde görünmüyor.bilgisayardan girildiğinde sağ üstte profil bilgilerine erişilebiliyor.

@Abdullah313
yağ tek bidon 5 lt var mı? yoksa 4+1 şeklinde mi aldınız.

4+1 olarak almıştım. Pc olmadığı için sanırım mobilden farklı formatta çıkıyor site yapısı. Yarın değişik tarayıcılardan masaüstü sitesi işaretleyerek girer bakarım

@Abdullah313
Hayirli olsun

@Abdullah313

4.9 litre alıyor yanlış yapmayın derim 🙂 hayırlı olsun.

@DobLoPremio
Kılavuzum yok. Kılavuzda yazan 4.9 lt midir? Eğer öyle ise ekleyeyim. Yağ çubuğunu çekince (motor soğuk iken) iki çizginin arasında görünüyor. Üst çizgide mi olmalıydı? Teşekkür ederim.

@Abdullah313
Mükkün mertebe üste yakın olması iyidir zaten 2 çizgi arasıysa çok az eksiktir fazla koymayın.

@Abdullah313

Üst çizgide olması gerekli dediğiniz gibi , elinizde varsa ekleme yapın yoksa diğer bakımda aklınızda bulunsun 5 litreyi dökün hepsini alacaktır sıkıntıda olmaz 🙂

Bugün aux çıkışı yapildi
IMG-20170331-WA0010.jpeg

@seyit ali
Maşallah birde profil ayarlarından avatar yüklersen iyi olur

Back