Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@cAn 3436
Eyvallah kardeşim benim ama baya yordu

Dosyalar

@Sezgin Tok
Cila dan sonra 1 kere şampuan yıkasam sonra bu nitro seali yapsam cila yeni olduğu için akar mı
Birde şampuan ım sonax
1 hafta su değmeyecek derken uygulama yaptıktan sonra 1 hafta yıkama yapmayacağım ve yağmur durumda aracın kapalı garaj ı var ama evde olmazsa araba yağmur yerse etkisi azalır mı
Screenshot_20161204-230855.png
Genelde bu cila var araba siyah mavi mi karışık dediğiniz ürün bumu

Son düzenleme:
@aozgur
Abi bu tableti Teyp üzerine nasıl sabitledin
mıknatıs ile yapınca zararı varmı tablet ekranına vede sarsılma olayını denediniz mi düşme yapar mı.
Bende bayadır kullanıyorum ama havalandırmada kullanıyorum.
Facebook da da görmüştüm galiba bu fotoyu.
20161105_134039.jpg

@ceyhungulen
başkanım migrostan trust marka tablet tutucu vardı ondan aldık cama vantozla tutturuluyor.tableti tam kavrıyor.tutucuda sıkma vidaları var tableti ayarladıktam sonra sıktınma oynama filan olmuyor.
mıknatıslı tutucuları bende internette okuduğum kadarıyla zamanla ekranda renk kayması dokunmatikte hassasiyetin kaybolması meydana geliyormuş ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.

@aozgur
Benim arkadaşın telde o olay oldu o yüzden ,
Mıknatıslı bişi gördüm teyp üstünde ondan sordum.

Bende ilk cama yaptım ama baktım önü görmek sıkıntı oluyor havalandırmaya aldım.

@Mehmet Akif
Ne demek önemli değil. Bi tavsiye daha vereyim makina ile atılacaksa öncesinde kalın pasta geçilir 2 kat hareler gidene kadar hare giderici atılırsa sonra meguars pasta cilasını kullanırsan dahada iyi olur. Meguars pastası ince çünkü.

@Sezgin Tok
Makine ile daha 2 ay felan oldu atılalı elle atacağım ben makine m yok bu hafta da cila ve boya koruma ları alayım bu hafta sonu zamanım yok ama bidahaki hafta sonu atarım inşallah.
ciladan sonra arabayı bir kez yıkayıp öyle mi atayım boya koruma yı

Back