Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Mehmet Akif
Araba şampuanıyla suyu karıştır.
Pastadan sonra
Meguars pastanın üstüne meguiars ultimate polish uygula siyah araba resimli kutu.
Boya koruma olarak 3d nitro seal uygularsan anahtar bile çizemez.

@Sezgin Tok
Bilgiler için teşekkür ederim elimde sonax nano siyah cila var pasta nın üstüne onu atmayı düşünüyorum dediğiniz ürünle çok farkı var mıdır çok etkiler derseniz onu alırım sonaxı da yaz girişi atarım üzerine
3d nitro seal boya koruma da üst düzey mi seramik kaplama gibi

3d seal boya koruma nın açıklama sını okudum polisaj yağlarından arındıktan sonra uygulama yapın daha uzun ömürlü olur diyor
Cila dan sonra bir kere yıkayıp öyle mi atmalıyım @Sezgin Tok

@Mehmet Akif
Meguiars ürnüyle sonax karıştırma hiçbirzaman. Birbirlerini çözüyorlar geçici oluyor. 3d nitro seal bi nevi ucuz yollu seramik 130tl ben uygulayalı 6 ayı geçti daha etkisini hiç yitirmedi. Nitro seal uygulamadan önce cila işlemi bitince izopropil alkolle temizlersen daha iyi tutunur. 1 hafta su değmeyecek. Anahtar çakmak çizmez. Su tutmaz toz tutmaz.

@Sezgin Tok
@Sezgin Tok
Sezgin kardesim bunlari polisaj makinasiylami atiyoruz ...

@unal karadas 37
Çok aşırı hare ve çizik yoksa makinaya gerek yok. Ama makinayla yapmak her zaman daha iyidir. Misal ben senede 1 makina ile profesyonel kişilere yaptırıyorum bidahaki seneye kadar hep elle. En son 3d uyguladım 2 sene sadece cila atsam yeter herhalde.

😉Bu sefer kendi aracıma değilde arkadaşın aracında değişiklik yaptım

IMG_1891.JPG
aux bağlantısı yaptım.

Bu dönüştürücüyü alsak, telefonumdaki veya flash bellekteki sesleri araç hoparlörlerinde dinleyebilir miyiz?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Şerafettin_turker
Aramıza hoş geldiniz
Araca aksesuar yakışmış hayırlı olsun

@Şerafettin_turker
yan ve arka korumalıkların renk seçimleri güzel olmuş maşallah 🙂

Back