Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben
@Gökhan_059

Aracimin 2 arka kapinin orta raylarda calisan rulmanalr bozukdi deistirdim yag gibi akiyoe kapilar halaa guc deniyorlar hala kapi acinca kitledimi asiliyorlar kapatmak icin yapacak bisey yok 🙂

kronil sorunumuz )

@MEHMET78
Hayırlı olsun güle. Güle kullan

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@yunus0635
Teşekkür ederim

Ben geçen yazın 4 tane celık jant aldım kendi orijinal jantlarini satmadım onada kışlıkları taktım sökme takma derdi kalmadı e zaten meslek lastikci sıkıntı olmuyor

@ceyhungulen
Ben taktım valla nasil olsa takacağız birgun erken birgun geç farketmez

@Gökhan_059
Aynen adamlar kapıyı açıp kapatırken kapıyla güreş tutuyor sanki birşey desen zorlarına gidiyor elli defa bu kapıyı hızlı çarpmayın rampada açarken sürgülü kapıyı sert bırakmayın dedim inadına yapıyorlar bozulsun diye [emoji2]

@hamzakarakaya

hızlı kapatınca birde dönüp galiba hızlı kapattım demeleri yokmu. dönüp yok gayet yavaştı bidahakine kapıyı yerinden sökme performansı bekliyorum demek geliyor içimden ama neyse diyip geçiyoruz artık... otomatik sürgü olayı gayet iyi. üst model doblo alınca mutlaka yaptıracağım. kapının kapanma sesiyle içim cız edeceğine bir kere veririm parayı içim rahat olur..

@Sezgin Tok
Aliexpreste bugün gördüm minder şeklinde
Screenshot_2016-11-15-15-05-00.png
Screenshot_2016-11-15-15-04-35.png

Selamunaleykum arkadaşlar.
bu aralar çok sık yaşadığım bir konu, arka sürgülü kapıları açmaya çalıştığımda sanki yapışıyor. havalardan mı kaynaklanıyor yoksa kapı fitilleri ömrünü tamamladı mı? fitillere bakıyorum gayet iyi gibi ama görünüşümü aldatıyor acaba. araç 2 yıldır bende ve hiç değiştimi bilmiyorum.. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..

@nezih24
özel donmaması için antifirize benzer tipler var büyük yapı marketlerde satılıyo al onu üstlere sık

@Erhan16
fitille ilgisi yok kardeş sen kapının ince halatlarına wd40 sıkçan düzelcek yada bi ustaya gòtür kapı ayarı yapıversin ok

@Erhan16
vites teli gibi gözüküyor

Back