Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@yncosman60
Ankara'daki konvoyda çok bastık galiba önce ses kısıldı horultu gibi ses verdi daha sonra hiç ses gelmedi. Dün kontrol ettim yanık kokusu vardı. Bende orjinali taktım.

Ön lastiklere dün hava bastım bugün baktım ön sol yine aynı seviyeye düşmüş.Patlak mı yoksa yanaklardan mı kaciriyo acaba?
Bana jant diblerinden kaciriyo gibi geldi çünkü aynı seviyeye gelmiş kaçak durmuş gibi.

Akşam üzeri iş çıkışı hava basıp bi su tutayım bakalım nereden kaçırıyoruz.

@MEHMET78
Evet üstadım hafif kaçak çivi vida vs.de ihtimal dahilinde.

İş çıkışı alışverişe çıktık trafikten vakit olmadı hava basmaya ama sanırım zeminden dolayı da inik gibi gelmiş bana tabi yine boş vaktimde batıracağım.

Çivi olma durumunda yamayla kurtarma durumumuz nedir? Yanaklardan kaçırma yaptığında çekiçle oturtma falan yırtıyoruz ama [emoji4]

@Gökhan_059
sıkıntı olmaz tamir olur. ama lastiği söktürüpte içeriden yapıştırtın. fitil yaptırmayın.

@Gökhan_059
Benimde arkadaki fiat yazisi dustu bende bi yontem bulamadim yapistirmak icin bir yontem bulursan banada solersin dmi

@Furkans003
Silikonla yapıştırdım ama sıcaklardan dolayı sanırım çok hafif oynama oluyo.Yine de düşecek gibi değil.

Izgarada vida için yer de var gibi geldi tutturmak için ama şimdilik silikonla denedik bakalım.

@aozgur
Daha çekemedim pazar günü buraya aticam orjinal yuvaya değil sağ sol duvarlarda boşluklar var üstündeki plastik kapagi sokup sunta taktim ortasını delirdim hoparlör boyunda kabloda çekince super oldu

Back