Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilala parlat.
Cilala parlat 😀

Bu seferki birazdaha keyifli oludu.
20160704_151922.jpg
20160704_152611.jpg

Perşembe günü debriyaj ust merkezi değiştirdik. İçindeki yay kırılmış. 150 tl ye aldım.

Ayak altina ve kapi altina led yapmak istiyorumda kablolari nerden cekicez ledler var elimde suan ama elektirigi nerden alicam onu bilmiyorum bilen yapan varsa yardimci olabilirmi

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hkn_syr
Direk ön tavan lambasının duyundan alabilirsin.yada şoför tarafındaki ön sutundaki tavan lambasına giden kablolardan alabilirsin.takıldığın konu olursa sorabilirsin

@Smpo

Debriyaj pedalı yarıya kadar inmişti ve vites geçişleri gittikçe zorlaşarak artık geçmez olmuştu. Forumda konuyu araştırdım, sorunun üst merkezde olduğuna karar verdim ve değiştirdim.

Bu anlamda Teamdoblo sitemizin kurucularına ve üyelerine çok teşekkür ederim. Erinmeyip böyle arızaların çözümlerini buraya yazan arkadaşlara da hususan teşekkür ederim.

Gelin, bugün de doblonuzda hız sabitleme yoksa eğer hız sabitleme taktırın:hhhhhh: ..yaptığınız diğer masraflar kadar bir masrafınız olur 450 tl:tskler: hepsi..aracınız euro 5 motorsa hemen takılır..bence bu çok büyük ve güzel bir değişiklik ..😉🙂 0553 643 80 17

Back