Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@ImLEGEND
değişiyor 15 günede geldiği oluyor 10 günede geldiği oluyor hatta ve hatta 40 güne geldiği bile oluyor.ama elinde sonunda geliyor gelmesse bile paranı geri alabiliyorsun.
ürün alınca elinden geldiği kadar takipli olmasına dikkat et china post registered air mail olanlar takipili olanlar yani ptt ila takip edebiliyorsun. china post ordinary small packet olanlar sadece çinde takip ediyorsun Türkiye de takip edememiyorsun. Benim en son aldığım 8 led china post ordinary small packet ile geldi 20 günde elime vardı. genellikle ucuz olan ürünleri 10 dolar altı olanları takipsiz kargo ile yolluyorlar sen istersen 2 dolar civarı takipli olarak satın alabiliyorsun.
Uzun lafın kısası AliExpress Candır [emoji1] [emoji1]

Turkcell T50 Cihazından Uzaydan Gönderildi

Bu angel far dedikleri olaydan bizim aracada istiyorum kimbilir belkide aliexpressten alırım 🙂 araçta bu abi nedersin olurmu?
20160409_161526-02.jpeg

@aozgur
Park sensoru gibi gecmeliden düşünüyorum tam oturur diye acaba diğeri nasıl durur kafa karışık

Ben D3 Doblomda bu Android Multimedia
Değişikliği'ni yaptım ve yaptığıma çokta memnun oldum.🙂😉:krnz:

Dosyalar

• IMG_5939.JPG
    IMG_5939.JPG
    67,7 KB · Okunma: 43
  • IMG_5942.JPG
    IMG_5942.JPG
    66,5 KB · Okunma: 42
  • IMG_5943.JPG
    IMG_5943.JPG
    83,6 KB · Okunma: 42
  • IMG_5949.JPG
    IMG_5949.JPG
    74,1 KB · Okunma: 41
  • IMG_5937.JPG
    IMG_5937.JPG
    67,7 KB · Okunma: 43
  • IMG_5936.JPG
    IMG_5936.JPG
    68,1 KB · Okunma: 42
Son düzenleme:
Bugün bi kaportacı ile anlaştım. Aracımda bulunan çizikleri rötuş yapacak ve pasta cila ile düzeltecek. Aracımda baya çizik var çocuklar sağolsun. Boya yerine rötuş olsun dedim. Adam da tanıdık sayılır hallederim seni memnun eder dedi. Toplam 300 TL fiyat aldım. Haftaya arabayı bırakıyorum bakalım düzgün bişey çıkarsa yazarım

@aozgur

@ceyhungulen

@volkan guney

@Onuryilmaz

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederiz,
Bir far karartma mercek vesaire tasarımına 1 000,00 yi geçen bedeller ödüyoruz onun yanında bu cihaz
Daha çok işlevli bir cihaz başlı başına Navigasyonu zaten araca orjinal biri görüntü veriyor extra navigasyon alıp cama yapıştırıyorsun sürekli şarzda kalmaktan içindeki bataryası şişiyor ekranını dışarı çıkarttırıyor.
Wifi üzerinden telefon rehberimizi cihaza aktarıp telefon olarak kullanılması ,yine kablosuz olarak telefondaki miziklerimizi cihazda dinleyebilmemiz ,DİM Tuşuna basınca ekran ışıklarının kararaması sadece radyo gibi sesin kullanılması ,geri görüş kamerası sayamadığım bir sürü özellik ve bu özelliklerin hepside konsolda çerçeve vesaire ile takılmış konsolda emanet gibi görseli bozacak çekilde değil orjinalden araç bu şekilde üretilmiş gibi bir görünüm veriyor.

Back