Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
image.jpeg
image.jpeg
Far karatma
image.jpeg
Sis çerçevesi ve üstüne krom kırmızı uyguladık bugünlük

Onur daha önce benimde bir karakacanim vardı 2011 d2 safeline 55 binde aldım 66 binde sattim 1.3 tü ama hep karakacanlari gördüm o aklıma gelir şimdi senin kara çocuğu görünce anılarım canlandı tire Seferihisar arasında çok gelip gitmişti

@cengiz522

Merhabalar bu ledden en altta verdiğim linkten bende getirteceğim
Ama sipariş geçmeden önce Sipariş vereceğim led ışıkların sayısını Ve uygulama şeklini öğrenmek için
Sizden bir kaç bilgi almak istedim

Doblo D3 modelinde ön tarafa bu ledlerden kaç adet ampul yeri (duyu) var kaç adet led takılıyor ?

Ve ledlari takmak için amlullerin olduğu iç bölüm nasıl açılıyor muhtemelen çekerek çıkartılıyordum fakat ön camdan taraftanmı çekiliyor yoksa aç kapa düğmelerin olduğu iç kısımdanmı çekmek gerekiyor

Son olarak orta bölümde kaç adet ampul yeri (duyu) var ve O bölümün açma şeklinide belirtirseniz sevinirim

(link)

@www.akdenizelektronik.org
Ben montajını yaptım ama ledler çok parlak olduğu için kenarlarını siyah bantla biraz küçülttüm birde + ve - kablo arasına 1k ohm direnç kalmanız gerekiyor ışıklar sönünce kısık yanık kalmasın diye sönmesi kolay açma kapama düğmeleri tarafından çekerek çıkarıyorsun

uploadfromtaptalk1455891854344.jpg
uploadfromtaptalk1455891859917.jpg
4695e564f0764bc616a1432fcbe2ee1a.jpg

@cengiz522
Haklısınız eklediğiniz resimlerden belli çok fazla ışık veriyor
Biraz daha araştırsak belki daha küçük az ışık veren modelden bulunabilir
İllede duylu olması şart değil kabloları sıyırma ekleme yöntemiylede takılabilir
Resimlerden görüldüğü üzere ön tafarta 2 adet led ışık kullanmışsınız
sanırım orta bölümdeki tavan lambasına led takmamışsınız ?
Arıza lambası yanma durumu oldumu acaba ?

Back