Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Sezgin Tok
Hic sorma dunya para aldim fionunkini birebir ayni disi icerde biraz sorun oluyo onuda bosverdim calisiyo gorsel duzeldi daha ne olsun

@aozgur
Serviste gecen sene 60 liraymis simdi 200 olmus orjinali bida fiorinonun orjinali ben takamiyorum 2.el bisey arabaya kanim isinmiyo boyle uygun gordum

@Sezgin Tok
Benimkiler borulu bunda boru yok arada bi citir bosluk kaldi yani ama hava surkulasyonunda sikinti yok saglam ufluyo arkada katapma ayari wardi bende bunda yok ortalari kapatip sadece sagdan soldan veremiyorum yani.ztn onu kullanmiyorum ben ya rezidans ya ayaklara vurduruyorum goraeli bozuyodu boyle degistirdim guzel oldu

Kukaracha korna bana hayirli olsun.. @Sezgin Tok @ceyhungulen @hasan Adıgüzel @volkan guney @oktay_1975. Abiler aksam dinleti var bilginize 😀😀
images.jpg

Onur kardeşim o değilde bu havada bir kova su yerseniz kötü olur işte hayırlı olsun bendede ohastalik var arabayi aldığım zaman mersedes korna taktım kukaracha yi bende düşünüyorum

Bugün d3 yağ yağ filtresi hava fitresi ön balatalar değişti motor iç temizleme atıldı würht mazot katkısı atıldı ve sürpriz olarak sol ön amortisör patlamış zaten takozda ses yapıyordu onlarda değişti 385 tl bayıldık ustamıza
Karter korumanın bir vidası bozulmuş sökemedik daha kapı gergiside ses yapıyor onada 65 tl + 40 tl işçilik istiyorlar onuda değiştircem bu ay muayene +egzoz var bidahaki ay sigortası var battık vallahi battık

@Onuryilmaz
orjinali gerçekten pahalı,benimde 2 tanesinin kanatçıkları içerden kırılmıştı,ben söktüm temizledim içerden toplu iğneyi ısıtıp deldim kırık yerleri toplu iğne ile takviye destek yaptım ,kanatçıklar normal çalışır hale getirip taktım yıllardır kullanıyorum.biraz uğraştırıyor ama olmayacak bir şey değil,az beceri yeter

@ali0635
Hayırlısı olsun arabaya bakmak gerek

Back