Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben bagaj da kullanılan koltuklarda arıyorum.
Bilgisi olan varmıdır. Ben hiç arastirmadim
Aracın tavaninin port bagaj takacam
Port bagaj tasiyici çıta arıyorum .
Yalnız o üstten oturan lar değilde .
Hani bizim taşıyıcılara içten içe olanlar var.
Bazı sitelerde Aero dinamik deniliyor.
Bilgisi olanlar yardimci olur mu
Tesekkurler

@Mehmet Akif
Cihaz fiyatına göre güzel navigasyon hariç tüm özellikleri var. Ama cihaz 7' olduğu için montaj yapılırken 6.2 ekrana göre daha fazla işçilik gerekiyor. . Çerçeveye işlem yapmak gerekiyor kimse uğraşmaz kendin yapman gerekiyor. 6.2'lerde direk oturuyor ve belirteyim arabanın iç kısmı kesiliyor hangi ürünü kullanırsan kullan mecbur kesiliyor. Tavsiyem 6.2 inç ekranlı cihazları tercih et.

@oktay_1975
Abi cok yol yapiyosun sana pek gelmez bence asiri ses yapiyo yolda ben sordum gri renk mat 70 mi 80 mi ne demisti ciftine

@Onuryilmaz
Port bagaj dan mi bahsediyorsun citalardan mi.
Port bagaj özel zamanlarda takip sokecegim . Veya ses olayina katlanacagiz.

@oktay_1975
Abi ben citada takmistim eski aracima airodinamik farkli oldugu icin 70 90 km arasi ses basliyo.

Alt lipi degistirdik yenisiyle cam kaldirma modulu taktik.sellektorlere bi xenon(led ampul) taktik.bu gun epey calistik
20160122_174936.jpg
20160122_200231.jpg

@aozgur
Led ampul xenon gibi beğinli modellerden olursa çok iyi çakıyor ve aydınlatıyor ama uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum çünkü ekstra soğutmaya ihtiyaç duyuyor yani sıcağa karşı dayanıklı değil. Uzunlarda kullanılabilir ama kısalarda performansı zamanla anlaşılır. Photon takıldı i20 ye 450tl miydi neydi uzunlar iyi patlıyordu.

@Sezgin Tok
Tesekkur ederim Kardesim tam vida onda her yeri sabit sorun yok 1 seneyi gecti sorun yasamadim.

Son düzenleme:
Back