Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bende teamdoblo stikırını sonunda yapıştırdım Aksarayda birtanedaha teamdoblo yazılı aracımız var
20160116_135222.jpg
20160116_135230.jpg

yeni makinesini kurmuşlar lastikler için süper fırçalarıda yumuşacık sert değil cizmiyo.
20160116_125014.jpg

Bugün işten cikinca özel serviste hakimini yaptirdim.
Yağ + 4 filitre + işçilik = 200 TL verdim

aracına ait tüm fotoları galeride yükleyip paylaşabilirsin

@Sezgin Tok
Sezgin double din 7' mi yoksa 6.2'mi 7' biraz büyük yerine zor oluyor galiba

Sezgin kardeşim bende pointer teyp vardı dobloya takmistim bir hafta binmeyince akü yu bitirmiş daha önceki D2 de de aynı sorun yapmıştı 3550 kod olanlardan bu na bir şey yapılabilir mi orjinal teyp de sorun yok mecburen yine orjinal e donus yaptim

@ustabirol
Abi teybi direk bağlarlarsa aküyü bitirir. Sigortadan kontaktan elektrik alıyoruz kontağı kapattığın zaman teypten elektrik kesiliyor. Direk bağlandığı zaman akım çekmeye devam ediyor.

Bu seferde her kontağı aç kapada yeniden ayar yapmak gerekiyor daha oncekinde D2 de yapmıştım bende orjinal olanı taktim

Dün Ankara da carbon clean yaptırdım kavaklıdere otoda.artı hava filtreside değişti toplam 80,89 tl.Müslüm Beye ve Kavaklıdere otoya teşekkürler.Ardından yunus kardeşimize ziyaret gittik.oda sağolsun hafif sallanan vites topuzuna hemen el attı ve sıkıverdi şimdi kımıldamıyor maşaallah.vitesi komple elimize alacaz sandım.😀😀😀(işin şakası.tekrar ellerine sağlık)

@ustabirol
Abi ne ayarı gerekiyor?

Radyo ve yaptığım balans ayarı fader ayarı fasbellekteki birinci şarkı dan başlamak gibi

@ustabirol
Abi biz hepsini aynı şekil bağladık teyplerde öyle bi sıkıntı olmadı neden kaynaklandığını bilmiyorum ama tesisatçıma sorarım.

Back