Hemen hemen 10 gün önce aldığımız ve bagaj da gezdirdiğimiz coilever leri nihayet bugün takmaya karar verdik. 🙂
Önce resimleri atalım sonra yapılan işlemleri ve izlenimlerimi yazayım. 👍
Öncelikle ilk iş olarak sustaları söküp 5 cm bastırktıktan sonra önleri ayarlamaya çalıştık.Sustalar silindirden geçtikten sonra önleri ayarlayadık.Coiloverler de takılı olan amörtisörlerin kendi orjinal amörtisörleri olması çok büyük avantaj diyebiliriz.Önleri de düşürdükden sonra test sürüşüne çıktığımız da hem lastiğin sürtmesi, hem de amörtisör bilyaların ses yapması baya canımı sıktı açıkcası.Neyse rot balans cıda sürtmeye ayar yapıp, amörtisör bilyalarını da takozuyla beraber tabiki(2 resim) değiştirdik ve tekrar taktık.
Gelelim her kesin merak ettiği konfora; açıkcası bu kadar konforlu olacağını düşünmüyordum.Tamircimin dahil sert olur,araba yaylanmaz vs... gibi sözlerine rağmen test sürüşüne çıktığımız da hemen hemen bize göre %10 bi kayıp olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Konforlu olmasını da şöyle açıklayabiliriz.Biz 5 cm indirmemize rağmen coilover ayar kısmının hemen ucunda kalması ve yayında çok fazla sıkılmadığı için esnemeyi rahat yapması çok iyi.Yay da sert bir yay değil yani.Bu arada jantlar 15 inç.
@cAn 3436 sağolasın kardeşim.Sekme,vuruntu,sert olması vs... bana göre yok.Dediğim gibi tamircim de çok şaşırdı.Eve gelirken trafik de mecbur makasa girmek zorunda kaldım.Orjinali varken sola veya sağa kırdığımda araç o tarafına yaylanıyordu ama bunda öyle bişey yok.Yani nasıl desem gerektiği yerde kasis,çukur vs.. süspansiyon çok iyi.Normal Yolda giderken de bi tarafın üzerine atması falan yok.Anlatabildim mi bilmiyorum ama