@Sezgin Tok sağolasın kardeşim.Tamircime gösterdim bugün takabilirmisin diye hafta sonu yoğunmuş.O da inceledi biraz orjinal amörtisör üzerine işlem yapmışlar.Yaylar da fena değil gibi.Takınca bakacaz artık.
Aracımın kendi orjinal farların plastik aksamlarını siyah olmadığı için boyamıştım ama zamanla boya atmaya başladı.Facebook grubumuzdaki Yaşar abim sağolsun bana karşılıksız hediye ettiği orjinal siyah plastikler bugün elime ulaştı.Bende arkadaşımın dükkanın da sprey boyayla boyayıp taktım.
Murat Abi onları nden iyah yaptın ki d1 premionun orjinalinde o çıta ve kaput zgarası gri ve farların içide gri bence orjian gri çok güzel duruyor oraları griye boyatsan çok güzel olur çünkü d1 premionun önü gerçekten çok güzel bizim ilk doblomuz d1 premio idi ve en güzel rengi olan füme idi seninkinin aynısı
@doblo vip premio Oğuz kardeşim evet ön tarafı gri renkdi.Ben açıkcası ön tarafın hoş görünmediğini düşünüyorum.D1 premio aracın sadece o ön tarafı gri olması benim pek hoşuma gitmiyor.Hatda ilerleyen zamanlar da ön tarafda tek gri olan kaput ızgarasını ve farların içini karartmaya niyetim var.Tabi bunlar zevk meselesi 😉
@2012 doblo premio
Teşekkür ederim kolçağın koltuğa takılan metal kısmında bir sekman var onu çekerek çıkarıyoruz eski model arabaların cam indirme kollarının mantığında döşemeyi elinizle içe doğru bastırın sekmanı görürsün