Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@cengiz522
Teşekkür ederim deri kılıfı herkese tavsiye ederim aksi taktirde orjinali çok yıpranıyo ve rahatsız ediyo

Bugun Triger Kayisi V Kayisi Su Pompasi Trigerin Ocindeki Degisen 2 tane Disli Deistirdik . Arka Kampana Ve On diskleri Kirmiziya Boyadik . Bakim Yapilirken Foto Cekmeyi Unuttum Diskleri Atiyim Bari 🙂 Tskler . Birde Reflex Cam ruzgarligi Taktirdim .

Dosyalar

• 20150804_172507.jpg
    20150804_172507.jpg
    59 KB · Okunma: 43
  • 20150804_172515.jpg
    20150804_172515.jpg
    65,3 KB · Okunma: 43
@Smpo
hayırlı olsun.bakım ne kadar tuttu.

Bu sıralar doblo ya bişeyler yapmıyorum.
Bugün sirket Aracım değişti.
Ailemize yakışır bir Fiat 500L oldu.
İnşallah Kazasiz bundan sonraki yolculuklarimda Kazasiz belasız bana eşlik edecek.

@oktay_1975
hayırlı olsun.500 l lerde güzele benziyor.hele 500x ler süper olmuş.içi falan deri kaplama.

@oktay_1975
500L ye de binilir yani hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

@MEHMET78
İlk Izlenimlerim güzel.
Baya da özellik var. Otomatik vitese biraz daha alışmak gerekecek.
Genel olarak guzel

@cengiz522
Teşekkürler.
Şimdilik güzel araba.
Özellikleri iyi
Yalnız arada bozuluyor (stop ediyor) sonra kendiliğinden çalışıyor.☺☺☺

@oktay_1975
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Oktay Abi hayırlı olsun 500l çok güzel bi araba zaten retro imaj aracı 500 ailesi

abi hangi şirketten kiralık arabalar.

@doblo vip premio

sağolasın teşekkürler
eskiden T filo dan kiralanmıştı , o bitti
şimdi Denizbank ın galiba. plakalıkta yazıyordu D filo , galiba.

teşekkürler. sağolun.

@oktay_1975
güle güle kullan abi arada yorumlarınıda bekliyoruz

@doblo vip premio
Yeni Konu açıp ordan yazarım izlenimlerimi

@extreme34
cok guzel olmua eline saglik kardesim . bi sorum var ? hangi modulu takdin ? kaca aldin linki varmi ?

@extreme34
Güle güle kullan yakışmış

Ayni alti aydinlatma yaptik bizim d3 e ama parklardan tesisati cekerken kapinin icine kabloyu alamadik. kabloyu kapi soketinin icinden gciremedik biz de ayna isitmanin tesisatindan aldik elektrigi . Kapidan nasil gecirebilecegim hakkinda bilgisi olan varsa fikir verirse iyi olur

@rahatsuz61
Onu yapman çok çok zor ben bu işte çalıştım bazen bi araba 1 tam günümü alabiliyodu çünki kapılar fişekli yani işin ehli biri olması lazım

Back