Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
plaka lambalarini beyaz led yapdim . ariza lambasi yakmayan modulu ile . tampon reflektorlerinin icine 3 cipli silikonlu led kdim. parklara bagladim .

Dosyalar

• 20150711_214509.jpg
    20150711_214509.jpg
    32 KB · Okunma: 58
@Smpo
Güzel gözüküyor hayırlı olsun benim aracın iç aydınlatmada led ampul kullanmıştım ışıklar sönünce çok azda olsa belli belirsiz yanık kalıyordu sendede böyle oluyormu

bende on tavan ve orta tavan lambalsrini led taktim gecen bayram amcam arabaya bindi bakdi sunlara birer tane diyot tak dedi kendisi araba delisi 🙂 daha denemedim ama amcamin dedigini diyorum diyor olarak 1N4001 (+) ucuna seri olarak yani kabloyu ke diyotun (+) ucunu bagla gelen kabloya cikisinida devamina bagla 🙂 yakin zamanda yapacagim hocam sizinle paylasirim .

Arka tampon reflöktoru sokerken sac kurutmadan baska kullanmayin yamultuyor . duzgun actikdan sonrada kesinlikle her tarafini hizli yapistirici vs kullanmayin silikon kullanin . ben seffa silikon kullandim sol tarafi iyi yapmisim sag taraf su almis 1 2 tane patladi tekrar islem lazim 🙂

tskler

selamın aleyküm teamdoblo ailesi
Titreyen direksiyon sıkıntısını şu an itibariyle bitirmiş bullanıyorum çok şükür
Yeni diskler (120 )ve balatalar (60)
Toplam 180 TL (180/5:36 TL taksitle)
Takması sökmesi 50 TL
Ana para 230 TL sizce nasıl fıyat
Bide kapıları yağlattım rahatladı kapularda

@karaomeroglu
Aldığım duyumlar göre sadece bluetooth özelliği olan parça takılıyor . 50 - 80 tl civarında.
Sonrada android telefon . Bu da zaten herkeste var. Ben getir dedim bakalım nasıl olacak . Arkadasin punto suda var .

@karaomeroglu
Hayırlı olsun parçalara karta taksit yapıyorlarmı

Abi maximuma 5e böldü İstanbul
Hisar oto var o yapmamıştı
Yıldırım oto yaptı

Çok iyi nakit sıkıntısı olupta araçlarının arızaları erteleyenlere faydalı bir hizmet

60 000 bakım için yetkili servise gittim 700 tl ücreti duyunca bu rakam az bence 1000 lira olmalı deyip Bostancı sanayinin yolunu tuttum,malzemeleri kendim aldım.

Castrol magnatec 5w30 c2 yağ tüm filtreler,antifriz,devir daim kayışı,işçilik dahil 350tl ödedim,herhangi bir pazarlık yapmadım.

Dikkatimi çeken devir daim kayışı değiştikten sonra klima açılırken ve çalışmaya devam ederken gelen şarlama gürleme sesleri ciddi anlamda kesildi.

Orijinal kayışı bulamadım gates 6pk1670 kayış aldım.

Son düzenleme:
Cengiz abi pacaliklar guzel olmus ama benimde aynisi vardi arkadakiler d2 pacaligi bizim d3 lere tam oturmuyo aracin arkasindanda bakarsan duzgun durmadigini fark edersin geri geri cikarken dikkat et abi kaldirima hafif deyse bile lastiklere dogru gidiyo camurluk biraz hasar gormustu bizimki

Alırken paket üzerinde 2010 ve üzeri doblo arka paçalık diye yazıyordu doblo yazısında baskı hatası var sonradan farkettim yazı eğri duruyor şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım

2010 ve uzeri d2 de var abi biliyosun onların on taraftaki gibi olanlarida var ben sonradan onlari takmistim daha iyi olmustu insallah dedigim sıkıntı lari yasamassin abi

@DoBLo_cU
hayırlı olsun.yağ kaç litrelik.

yazmayı unutmuşum sonunda ses sistemini tamamladım.
önlere 16 cm infinity marka component
kenwood amfi ve jbl bass taktırdım
aux çıkışı yaptırdım
şuanlık tesisatımı bitirmiş bulunmaktayım,ilerleyen dönemlerde multimedia taktırmayı düşünüyorum

Güzel olmuş güle güle kullan hayırlı olsun

Back