Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@karaomeroglu
Zift in ilacı gazyağı
Bazı benzincilerde hala bulunuyor
Kolaygelsin

@karaomeroglu
Zift leri çıkarmak için selilozik tiner değilde sentetik tiner kullanabilirsiniz selilozik tiner boyayı bozar
uploadfromtaptalk1436897665773.jpg

@karaomeroglu

zift için sinek ilacı en iyisidir.
baygon yada detan marka denendi. tavsiye edilir.

bunuda yeni öğrendim.teşekkürler bilgi için.ben mazotu kullanmıştım.hiçbir zararını görmedim.
margarinde zifti çıkartıyormuş.güneş karşısında sürünce margarinle beraber ziftte akıyormuş.arkadaşım yapmış.ben denemedim.

Bu bilgiler için teşekkürler
Mazot u denicem galiba
Ama merakımdan sinek ilacını da deneyebilirim :ssrtcbya::ssrtcbya:

Sinek ilacı margarin mi yeni duydum daha neler duyacağız fazlası arabayı öldürmesin.:ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:

Bu gün 1.6 Premio Doblomun ruhsatında bir değişiklik yaparak Kamyonet isminin yanına (Panelvan) ekletip
Şehirler arası bölünmüş yollarda hız limitini 110 km ye çıkarttım.
Bunu yapmaktaki amacım hızlı gitmek istememden değil sadece farkında olmadan meydana gelen küçük hızlanmalarda radara yakalanmamak 75-80 model donanımsız araçların hız limitleri bizim son derece güvenlikli araçlardan daha yüksek
Bayramda yolculuk yapacağım için radara girdim girmedim korkmadan seyahat edebileceğim

@karaomeroglu
panelvan yazmayanı varmı acaba benim ruhsattada panelvan yazıyor

zift için mararin çok etkili çünkü eriyip ziftin altına geçip eritiyor ve akıp gidiyor

10000 bakimina soktum fakat polen dahil tum filtreler degisti yani 20000 bakimi gibi oldu.

Castrol edge 5w 30 konuldu.
Diskleri taslattik.
Ön balatalar bitmis onlar icer marka balata ile degisti.
1 adet buji calismiyordu. Sukur ki kaynama yapmamis. Yenisi ile degisti.
3. Stop lambasi yanmiyordu onu degistik.

Toplam 405 tl - ozel servis.

@2012 doblo premio

70000'de. sağ disk direksiyonu hafif sağa kırmalarımda ıslık sesi yapıyordu artık. frene basmamış olsam bile ıslık sesi duyuyordum. ustam bi balata ömrü daha götürür bunlar dedi ve değiştirmedi.

Back