Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fren balatalarını son 30 bin bakımında değiştirmişk şuan 60 binkmde daha gider dedi usta bakalım nezaman balatışığı yanacak

Ama olsun abi biraz olsun umursamaz şoförlerimiz için kontrol iyi oluyor. Bazılarının arabasından haberi olmuyor.

UOTE="doblo vip premio, post: 119426, member: 32"]fren balatalarını son 30 bin bakımında değiştirmişk şuan 60 binkmde daha gider dedi usta bakalım nezaman balatışığı yanacak[/QUOTE]
Güle güle kullan Oğuz rabbim utandirmasin.bakim lastik nekadara mal oldu

lastikler 4 adet 700 tl

bakımda 600tl

geri vites müşürünün soketi balık macerasında parçalandı bugün zorda olsa bulup değiştirdim... kütahyada doblo araba parçalarında acayip sıkıntı var parça soroyosun adamlar altarnatif yol sunuyorlar yok lehimlet yok düz bağlat arkadaş madem parça yok dükkanını üstüne fiat veya başka bir markanın yetkili bayisii veya yedek parça satış noktası yazma... delirttiler beni bugün 🙁

TE="doblo vip premio, post: 119435, member: 32"]lastikler 4 adet 700 tl

bakımda 600tl[/QUOTE]konfor degistimi lastikten sonra bide bakimda neler yapıldı oguz

petrolde güzelce yıkadım bügün izmirin pisligi attım araçtan 🙂

@aozgur

Fot. biraz ters gibi duruyor ama anlaşılır sanırım nasıl olduğu 😀

nA1Bm0.jpg

Peki bugün neler yaptık? Sanayi de nikelajcı abimizin yanına gittik hoş beş muhabbet derken can sıkıntısından Bagaj kapağının geçtiği damağı renkli nikelaj kaplama yaptık 😀

kjVlED.jpg

blNWrZ.jpg

Hasan Abi

bizim kışlıklarda binek lastiği idi

chronolardan sonra çok fark var yol tutuş tutunma dahada arttı ama tabi daha çok kullanamadım kullandıkça yazarım

bakımda fren hidroliği v kayışı değişti genel kontroller yapıldı tüm filitrler motor yağı değişti motor yağını selenia koydurdum selenia koyduklarından emin olmak içinde arabanın yanında idim

@MuRaT09
Teşekkür ederim. bi ara sanayinin yolunu tutup egzosculara göstereyim bakalım yapabilecekler mi.

@aozgur

Rica ederim.🙂 Yaptırmayı düşünüyorsanız eğer arka kısmın iki tarafından da tutturmasına dikkat edin yoksa esneme yapar. 👍

2 ay önce mazot pompası kaçırıyorduÜnye erhanlar da 250 tl ye tamir ettiler tekrar sızıntı oldu bu sefer ücret almadılar ama hazır pompa sökülmüşken mazot akıntısından deforme olan su borularını değiştirdim 50 tl ye bitti
Oto döşemeciye gittim deri kılıf sordum montaj dahil 300 olur dedi birde bagaj kaplama olayini sordum onuda birlikte yapıcaz 200 e de o çikar dedi

@doblo vip premio
hayırlı olsun oğuz.bakımı serviste mi yaptırdın.fiyatlar ne tuttu.lastik havasını kaç bastırdın.

Back