Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Stoplarını siyah kapladım.. Arka bagaj üstündeki stobuda söküp eve getirdim onu da kaplayacağım.

Bugün cam rüzgarlığı taktırdım. Arka camlarada takıldığı için dobloda bir başka duruyor.

Bu gün D3 Doblomun bagajına led döşedim
bazen geceleri servise gittiğimde takım çantasının içinden bir malzeme aradığımda bulamıyordum
Şimdi rahat olacak iyiki bu ledler hayatımıza girdi çok yerde imdadımıza yetişiyor yoksa kaldık fabrikanın taktığı minik ampule gündüz montajladığım için gece ışık şiddetine bakayım ona göre yeterli olmazsa karşı tarafada yaparım demiştim ama gerek yok gibi tek tarafta gayet güzel ışık veriyor kendi lambasınıda devre dışı bıraktım

Birde resimlerde nelli olan geçen hafta yaptığım arka cam stop ledi onun işlemleri henüz bitmedi onun için arkadan bakılınca çok iyi belli olmuyor onunda bitmiş resimlerini daha sonra eklerim
Hayırlı paylaşımlar dilerim.

Dosyalar

• Resim.jpg
    Resim.jpg
    283,9 KB · Okunma: 47
  • Resim 010.jpg
    Resim 010.jpg
    634,7 KB · Okunma: 40
  • Resim 011.jpg
    Resim 011.jpg
    756,7 KB · Okunma: 46
  • Resim 012.jpg
    Resim 012.jpg
    835,2 KB · Okunma: 45
Guzel olmus eline saglik Bende yapacam ledi kablo hazirladim ama bir türlü vakit bulupta yapamadim pazara insallah

cumartesi geçirdiği küçük kazayı düzeltmek için servise bıraktım.
5-6 gün sonra sapasağlam çıkrtır alırım.
saygılar.

Bugün gürses otoda 20000 bakıma girdim ilk anahtar deymiş oldu

@oktay_1975
geçmiş olsun.

@volkan guney
hayırlı olsun.kaç liraya yaptırdınız.

@www.akdenizelektronik.org
güzel olmuş.karşıya da yaparsanız daha süper görünebilir.kabloyu nereden geçirdiniz.içeridenmi dışarıdan mı?

@MEHMET78
teşekkürler.

@MEHMET78
Merhaba önce mevcut lambayı söktüm lamba arkasındawww.pou.me I just reached level 12 ! #Pou @PouAlienn plastik döseme altı
@MEHMET78
Mevcut lambayı söküp arkadan sert bakır kablo sokup kapı lastiginin yanindan yana kablo gecirdim şerit ledin ucunuda lastigin yanindan başlattim ortada kablo gorunmuyor soktetini takmadan orjinal lambayi geri taktim o yanmiyor
Ayni benzer işlemi plaka lambalarinada yapacağım

@MEHMET78
Kusura bakma geç cevap verdim. 595 lira ya mal oldu. 🙁

Back