Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah doblona ALLAH kaza bela vermesin

Sağol abi cümlemizin. Ama senin doblonun far yıkamasına hastayım. Keşke yenilerdede olsa gerçekten ihtiyaç.

hayırlı olsun.far yıkama o kadar ihtiyaç değil.hanefi aracın kutup başını sökmen faydalı olur aracı buraya getiremezsen.

Mehmet abi getirmeyi düşünüyorum oda bir seçenek. Ama oraya da getirsem bi otopark lazım bana tavsiye edebileceğin biyer var mı? Çünkü bu sene hem bölüm derslerim var bi yandan bitirme tezi yazıyorum, bunlara ek olarak staj da var. Araçla ilgilenemem o yüzden 10 günde bir çalıştırmak üzere sırf yanıma alırım ama otopark bulursam.

@2009_premio

Karabükte kapalı otopark var çarşıda.ya da yeni yapılan hastanenin kapalı otoparkına bırakırız bedava.😀😀😀

@MEHMET78
ayarlayalım benim dobloya biyer abi 😀 3 ay rahat etsin

Sezgin faryıkamayı çok istiyordum hatta konfor paketsiz d3 lere bakmıyordum bile benimde hoşuma gidiyor araba kirli iken çalıştırıorum güzel oluyor 😀 arada ışıklarda duruken caddyleri ıstaıyorum😀

bugun doblomun tüm kapı kilit ve yuvalarını wd40 ile yağladım

@2009_premio
olmadı bizim evin önüne koyarız.sıkıntı olmaz.ben iki dobloya da bakarım.

@doblo vip premio
Abi kışın özellikle önündeki aracın lastiğinden çıkan kirler farları perdeliyor işte o zaman içimden olsada yıkasak diyorum. 🙂 Yağladığın iyi olmuş abi bakarsan bağ bakmazsan dağ ilerde kapı ile ilgili klasik sorunları engellemiş olursun.

@MEHMET78
düşünmen yeter abi saolasın 🙂 duruma göre bakıcam

Geçen gün sisleri kapladım.. Bugünde stopları kaplayacaktım ama hava yağmurlu..

@34 ysf 57

Stoptaki siyah folyolar sorun olmamıştı.. Ancak farlardaki olabiliyor..

dün gece istanbulda çamur yağdı gece 11 30 da dışarı çıkınca şok oldum:naslyany:

sonrada şiddetli yağmur yıkadı

bugün akşam üstü 2 saat kaar yağmur ara verdi asprixli su ile omple içini sildim paspasları temizledim içine detaylı şekilde temizledim kapı araları motoru sildim biara ağmurda yağdı dedim hazır dışıda ıslak zaten çamurlu değildi su tuturmultum kovaya cilalı su hazırladım yıkama eldiveni ile komple dışışnı yıkadım sonra yağmur başladı yağmurda duruladı artık hava açınca ğparlatma işlemine geçeceğiz

Back