Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20150313_102645.jpg
IMG-20150313-WA0001.jpg

Arkadasima dun ist safeline aldik bugun kendi ellerimle teyibi ve sis fari montasi yapildi arka stolarlari da soktum ampuleri deyistim ama foto unuttum

Valla iyimis bende yaptiracam bagaj kapisinin ustundeki lambanin yaninda hafiften vernik yanigi var pasta cila ile duzelirmiki

Valla yeni gibi oldu. Birde özel cila varmış ondan al dedi her yıkamadan sonra pamuklu bezle bastırmadan uygula parlaklığını korur dedi. Bakalım eğer aşırı cilanın zararı olmazsa ondan alacağım.

@premio2012_55 eline sağlık recep'im desene araba git gide güzelleşiyor

Ilhan Abi araban guzel olmus

cilanin hic zarari yok yarari var ben her ay boya koruma yapiyorum dobloma ve boya ilk gunku gibi

Recep Abi arkadisina hayirli olsun doblosu siteye beklriz

bende bu aksam doblomun icini komple kose bucak temizledim kapi aralari motor temizligi yaptim disinida yikatacamda yagmur yagiyor yarinda yagmurlu imis

Ilhan Abi araban guzel olmus

cilanin hic zarari yok yarari var ben her ay boya koruma yapiyorum dobloma ve boya ilk gunku gibi

Recep Abi arkadisina hayirli olsun doblosu siteye beklriz

bende bu aksam doblomun icini komple kose bucak temizledim kapi aralari motor temizligi yaptim disinida yikatacamda yagmur yagiyor yarinda yagmurlu imis

@volkan guney
Aynen abi doblo olsun tasdan olsun carsanba gunu istanbuldaydik arabayi ben nette gordum baktik pazarligida yaptim arkadas sadece parasi verdi simdi ufaktan basladik.abi

Tsk oguz expertizicin gelicektim yanina ama araba cok temiz.hatasizdi gerek yoktu yani kismet deyilmis yeni isinde hayirli olsun

@doblo vip premio günaydın. Teşekkürler kardeşim bilgin için bende ayda bir defada olsa boya korumasını yapayım.

Bugun bakim yapildi yanliz gostergedeki servis yazisini silemedim nasil silecegiz yardim istiyorum kafama takildi

@yigitefe
bakım yapılan yerde Yapamıyorlarmı benim bakım yaptırdım yerde bilgisayarla sildiler

@yigitefe

Yigit Yol bilgisayarın menusunde servis kısmı var oraya gir ve Km yi sıfırla yada 20.000 yap 10.000 olmuyor.

@mesut170
Bilgisayari yokmus iste bu yuzden sanayiden nefret ediyorum bir isi tam yapmiyorlar

Back