bu ses beni çıldırtacak .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hhalit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hhalit

Yeni Üye
merhaba okular 2005 1.9 jtd doblo sahibiyim bir ses ve bu ses deli ediyor 1 vites de kalkar ken motordan acayip bir ses geliyor bir yer sallanır gibi , bu sesi boş ta gaza basınca da yapıyor. sallanır gibi ,bir yere vurur gibi. kulaktan doğma bir sürü bilgi edindim ama sanayi gitmedim.birisi debriyaj balatası dedi, birisi kasnak tan dedi ,birisi kayış dedi,birisi kasnağı gerdirin dedi, hadi bana bir şeyler söyleyin.

lütfen önce kendinizi tanıtınız sorunuz cevaplanacaktır

siteye yeni üyeyim prosedürleri bilmiyorum kusura bakmayın paldır küldür yazdım 🙂 ben Halit Antalyalıyım 21 yaşında yeni üyeniz .

Lütfen Kendiniz Tanışma ((link)) bölümünde tanıtırsanız daha uygun olacak şimdiden hoşgeldiniz.

Sevgili kardesim sorunuza cevap alabilmek icin lutfen biraz detay veriniz...su an sorunuz havada...bu kadar bilgi ile ancak afaki cevaplar. Erebiliriz dikkat ettiysen herkez ayri bir sey soyluyor....bende gevsek bir yer mesala klima borularini tutan radyator onundeki kelepce gevsek diyorum......nokta atisi yapabilmemiz icin lutfen detay bilgisi veriniz....

cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.motor konusunda pek aşina değilim ,aşina olsaydım anlatmam ve anlamanız daha kolay olurdu , ama dün sanayiye götürdü büyük biraderim kasnak tan olduğunu söylemişler ,doblo ların sorunu bu demişler.kesin bi sonuca varmadan değişim yaptırmak istemedim , sizleride bilgi yetersizliğinden dolayı cevap vermekte eksik bıraktığım için özür dilerim.

hhalit tarafından yazılan metin:
cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.motor konusunda pek aşina değilim ,aşina olsaydım anlatmam ve anlamanız daha kolay olurdu , ama dün sanayiye götürdü büyük biraderim kasnak tan olduğunu söylemişler ,doblo ların sorunu bu demişler.kesin bi sonuca varmadan değişim yaptırmak istemedim , sizleride bilgi yetersizliğinden dolayı cevap vermekte eksik bıraktığım için özür dilerim.

Estagfurullah...ozur dileyecek birsorun yok ortada.....sadece ize yardimci olmak istiyoruz...ama bunun icin detay gerekiyor....aksi taktirde afaki bir yorum yapabiliyoruz.....ama senin biladerine soylenen kronik bir durumbir ses kronikligi yok doblolarda...bilginize....

abi kulaklardan yapabilir mi acaba

Back