Bu ne simdi src ?

@2012 doblo premio

Aldığı ürüne fatura kestirmesi lazım kendi adına o zaman.

Geçen sene su tesisatçılığı yapan arkadaşımın aracının bagaj bölümünde matkap,hilti ve vb.aletler var diye ceza yazdılar.

@wilyimc
Konu esasında karışık;denetleyenlerin "anlayışı" ve taşıdığınız ürünün nakliyesini veya ticaretini yapmadığınıza ikna etmek gerekiyor.Bu durum 2008 yılından beri her sene böyle yazılıp çizilir 🙁

Src siz şoförleri çok ceza kesiyorlar bu gün istanbuldan gelene kadarüçkez çevirmeye geldim bakıyor ehliyet src piskoteknik allahtan hepsi vaar

Ehliyetiniz 2000 yılı önce ise 68tl harç yatırıp ihtiyacınız olan src belgelerini isteyebiliyorsunuz. 2000 yılı öncesi src kursundan muaf sayılıyor. Gerekli belgeleri ulaştırma bakanlığına gönderiyoruz. Babamın işlemleri bitti kargo bekliyoruz. Biz her ihtimale karşı src 1 ve 3 aldık. Src 1 i alan 2 yi almış ve src 3 alan 4 almış sayılıyor. Ceza yazma ihtimalini ortadan kaldırdık. Daha öncede yazmıştım src memurun insafiyetine kalmış bir şey. Takım çantası taşıyorsun diye ceza yazanlar var.

Bu tip engeller doblo kullanmamı engelleyemez.🙂

@Sezgin Tok
Aynen kardes.. Biz de bu skilde aldik src leri.. Genel anlamda bizim aile araci olarak kullanim seklimiz icin boyle bir problem yok.. Ticari emtia tasima konusu ise goreceli oluyor biraz.. Denetimlerde Uygulayicin insiyatfi devreye giriyor ister istemez..

2-3 hafta kadar önce çevirmede memur ceza yazmadı ama uyardı bidahakine yazarım dedi. Burdaki memurların insafı yok valla. Bizim arabadada tam takım var arkada babamın olmazsa olmazı. Risk almaya gerek yok 68tl bişey değil olmasa daha iyi olurdu ama yapacak bişey yok.

@Sezgin Tok
aynen dedigin gibi kardesim insaflarına kamalmıs ve buda hiç iyi degil. bu söylentiler yüzünden SRc 2 ve 4 aldım yukarıda bahsettiginiz muaf durumdan 1 sene önce ama allah işine bakın ki 2 ay önce aracı degiştirip panoroma almak nasip oldu 🙂

@Sezgin Tok
Evet doğru bende gönderdim kargolayip
Yalnız bir düzeltme yapayım
25/02/2003 yılından önce ehliyet alanlar muhaf
Belki arada alanlar almak ister.
Saygilar

Kaynak:
(link)

@geremy

Tek kelime

Benim ehliyet 2000 senesi ancak sınavla alman gerek dendi o tarihlerde SSK primi yok gözükmüyor felan diye.200 TL kursa+35 TL bankaya verdim sınavı geçtim simdi tekrar bankaya 15 TL harç odeyecegim sonra gelecek belge(src4)

😀😀😀 2002! 😀😀😀 hey gidi hey...eski şoförlerden kim kaldı?

Doğru ticari amaçlı kullanamazsınız sorun yok fakat bagajında işinizle ilgili bir malzeme ve ya alet edevat çevirmede görürse yapıştırır cezayı

@RAPTOR
Haklısın bizde 1997 lerde sürünelim 🙂

Hadi bendende 1988 olsun yeri 🙂 🙂

@MEVKU946 Mevlut abi bizi tozda bırakır. 🙂

@m_ates27
Bükemediğin bileği ölmesini biliriz 🙂

Bagajda bulunanlar: 1 oto cocuk koltugu 2 bebek arabasi 3 seyyar besik Meslegimin babalik oldugunu soyleyip ceza yazarsa elinden opup eyvallah diycem 😉 katlanir 4 adet sandalye ve kilim vazgecilmezlerimiz olarak duruyor extradan 🙂

Back