Bu kasa bizde neden yok

selam arkadaşlar bu videoyu internette body kit bakarken keşfettim. bana çok güzel ve çekici geldi. sizcede öyle değilmi. İşin kötü yanı sadece güney amerika pazarında var. Brezilya ve Arjantin gibi.

Bizim d3 de yapar bunları 🙂

Volkan Abi arazide d1ved2 nin yaptigini ve onlar kadar cevik olmayi beceremez d1 ve d2 arazi sartlarina daha uygun

Kargaya yavrusu Şahan gözükür 🙂

burda olsa çoğu suv satışının rekorunu kırar bu

Ah kardesim bende hastayim buna sevgili yoneticilerimiz gidip tofaşa baski mi diyim tavsiyemi diyim biseyler yapsalarda burayada getirseler sunu deli gibi satar onemli olan sirketin para kazanmasiysa getirip satsinlar iste

bi söyleyelim tofaş amcaya 😀

bunun d3 olanı da mevcut treking diye geçiyor

D2 kasaya bu inovasyon ancak bu kadar yakışırdı. Ne D3 ne de D4 kasa ... Adventure modeli D2 ile tam uyum sağlamış. Keşke ülkemizde de satışa sunulabilseydi.

Ya tofaş fabrikasına söyleyelim aksesuar olarak getirsin yada ülkemizden biri toplu olarak alım yapıp satsın müşteriler hazır zaten🙂

2008 ve 2009 yıllarında fiat türkiyeye bu araç ile ilgili iki adet mail attım.
Bu aracın Türkiye de satışa sunulduğu takdirde avcılık,balıkçılık ve doğa sporları ile uğraşanlar tarafından çok talep göreceğini belirttim fakat her iki mail de malesef cevap gelmedi🙁

firmaların satış farklılıkları nedense.güzel araç.

Cidden birisi yada Tofaş üstündeki parçaları aksesuar olarak getirip satamaz mı sesimizi duyun Fiat 🙂

neredeyse hiç bi arabanın yurt dışında kullanılan adventure modelleri türkiyede yok yaa

body kitlerini burada yaptırabilirmiyiz diye resimlerini birkaç firmaya gönderdim fakat geri dönüş olmadı. uğraşmak istemediler herhalde🙂

konu hakkında Fiat ile üst düzey iletişime geçiorum arkadaşlar cevabı paylaşırım

Back