Bu değerler normal mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mrt-4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mrt-4

Daimi Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2012
Renk
SİYAH
Şehir içi 8.4 litre gösterdi son değerler normal midir aceba aslında sakin kullanırım ama bana mı fazla geldi dersiniz

@Mrt-4
kış ayı için normal

@yunus0635
kışın bitmesine de ne kaldı zaten de mi Yunusum.

Yakıtı hangi istasyondan alıyorsunuz?

Ben opet ten euro dizel alıyorum.Yakıt tüketimi ve performansından gayet memnunum.

Opetten alıyorum

@Mrt-4
Tahim ettim depo bitince bu defa da Petrol Ofisi Prodizel alıp aynı şekilde test edip paylaşır mısınız?Bende 3 yıl YGS(Yakıt Güvence Sistemi) nedeniyle opetten aldım bitince PO Prodizel aldım farkı gördüm.Opet kesinlikle çok yaktırıyor.Katkısız olanı bile çok yaktırıyor.Birde hangi istasyondan alırsanız kesinlikle katkılı(Opet ultraforce,PO Vmax,BP ultimat vs.) olandan uzak durun.Çok km yaptırıyor reklamına inanmayın.

Ortalama hız 11 km/s, 100 km'de 12,3 litre yaktı. Pompada 192 km İstanbul şehir içi yolda 24,3 litre opet fullforce euro dizel içti.

8.4 anormal diye düşünmemek lazım bence beterin beteri var hocam 😀

Bu yakıtın en büyük sebebi tabi ki de trafik dur kalk yapa yapa ne bende hâl kaldı nede arabada. Dpf filtresi ne durumda acaba?

@Dobloo46
Ufak bir bilgilendirme yapmak isterim po da çalıştığım için pro dizel euro dizel ile aynı en 590 standartındadır. Lakin prodizel kalındır. Ve bizlere verilen eğitimlerde otomobil ve minivan tarzı araçlar ile ısuzu yolcu minibüsü gibi yeni nesil motor kullanan araçlara verilmemesi gerektiği ki pro dizel orta bazı araçlarda uzun vadede enjektör arızalarına sebep verdiği (fotoğraflarla test ettikleri araçların enjektörlerini göatermişlerdi) en önemlisi tasarruf yaptırmadığı söylenmiştir. Po da eurodizel alırsanız %4 e varan yakıt tasarrufunu garanti etmektedir. Arada 3 kuruş fark vardır. Bilginize..

Back