Bu da benden olsun.

htakil

Yunusemre Temsilcisi
Yetkili Kişi
İlçe Temsilcisi
Başka Araç
Adı
Hüseyin Takıl
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Elektrik teknisyeni
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Motor
1.2
Araç Yılı
2013
Renk
Beyaz
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Maşallah Allah kazalardan belalardan kem gözlerden korusun.

Maşallah aracınız güzelmiş boş bi vaktinizde tamponları ve siyah olan yerleri mat boyayla boyatırsanız dahada güzel olur nacizane fikrim 🙂)

maşallah temiz bir doblo ALLAH kaza bela vermesin

fakat dikkatimi birşey çekti arkasında multijet yazısı yapıştırmışlar 1.3ünkini ama araba da 1.9d göstergesi var araba 1.9 düz düzel dimi?

@Alirüzgar
Aslında benim de aklımda ama fırsatım olmadı bir türlü sanırım yenisiyle değiştirmek daha pratik olacak ama masraflı tabii ki. Ha bir de yeri gelmişken sorayım kaportacı bir arkadaş ısı tabancayla eşit olarak ısı uygularsan içindeki gaz açığa çıkar ve orijinal rengine döner dedi. Bu yöntemi bilen ya da uygulayan var mı?

Kazasız belasız hayırlı sürüşler çok güzel araç

@doblo vip premio
Evet ya araçla ilgili tek sıkıntım o 1.9 düz dizel multijet yazısını da benden önceki sahibi yapıştırmış iz bırakır diye sökmedim çünkü değişik bir madde sürmüştür

maşallah çok diri duruyor 🙂 Allah kaza bela vermesin.

Amin arkadaşlar. Rabbim cümlemize kazasız belasız keyifli,huzurlu günler versin inşallah. Arabamdan Son zamanlarda çok soğumuştum açıkcası ama mesajlarını yeniden eski değerine getirdi gözümde. Hepinize çok teşekkür ediyorum.👍

@htakil
Isıyla nasıl yapılıyor bilmiyorum ama yenisini almayın arka stopların plastikleri ön farların plastikleri ve yan kapı korumaları mat siyaha boyatın ön ve arka tamponunda bazı yerlerini aracın kendi rengine geri kalan yerleri mat siyah yaptırım derim eski aracımın fotosuna bakın fikir olur
image.jpeg
image.jpeg

Maaşallah temiz ve diri bir araç allah kaza bela vermesin

@Alirüzgar
Anladım. İlk fırsatta Sanayiideyim fotoları atarım yapınca teşekkürler.

Back