Bu camın altındaki siyah bölümün adı ne

Özcan aktürk

Yeni Üye
Doblo
Adı
Ramazan Özcan aktürk
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Tekniker
Aracınız
Doblo
Modeli
Elegance
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
Beyaz
IMG_20200527_130738.jpg

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. O kopan lastikler yüzünden yeni bir ızgara aldım fakat cam sileceklerini bir türlü sökemiyorum. Bu kadar kolay bir iş için ustaya da gitmek istemiyorum. Cam sileceklerini sökmenin kolay yolu varmı? Çektirme mi almam lazım illaki

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. O kopan lastikler yüzünden yeni bir ızgara aldım fakat cam sileceklerini bir türlü sökemiyorum. Bu kadar kolay bir iş için ustaya da gitmek istemiyorum. Cam sileceklerini sökmenin kolay yolu varmı? Çektirme mi almam lazım illaki
Yok hocam ne çektirmesi silecekleri tutan civatalarin üzerine az yağ dök birde tam civatalarin üzerine 3 4 defa vur rahatlıyor o yuva çek çıksın kollar .

Yağ değil ama baya bi wd40 sıktım ufak çekiçle tıklattım sağdan soldan üstten banamısın demedi

Ben takozu değiştirirken bayağı çektim çıkmadı sol silecek sonra bıraktım gittim 12-13 anahtarı kesip kısalttım takozun vidalarını sökmek için. Bende çıkaramadım sileceği, daha fazla asılsam komple kopardı.

Onalarin hepsinde ayni güneşte kavrularak bir zmn sonra kopmaya baslıyor

Z fitilini aldım, vidaları da söktüm ama silecek kolları çıkmıyor kaynamış aparata

Onalr 13 lokma az pas sokucu dök sonra kafasina cekicinen vur

Back