böyle bi çizik giderme yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RAPTOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu adam çizik ustası olmuş 😀 😀 😀

hiç fark edilmiyor . çok başarılı bi çözüm olmuş .

500 € isterler artık tanesine. orda ucuzsa bile burda eminim pahalı olur. komisyoncuların işine yarar. neymiş aracınız boyanmicak orjinal kalcak bu haliyle. orjinal olcagı için bu kadar pahalı vs..

anladıgım kadarıyla bu adam aracın ürerindeki boyayı çizik yerlere yayıyor pastacila koruma yapıp işi bitiriyor.boyamaktan iyidir mantıklı.bende bugün bu devirli spirallere baktım makitanın işe yararı 250 tl idi biraz daha uygun olsaydı hiç düşünmeden alacaktım

RAPTOR tarafından yazılan metin:
bu maldan getirtmem lazım!

Bende istiyorum bundan..............Allahını seven banada alsın bundan...................

aga araştırıyorum.gerekirse site olarak ithal edecez bu malı!

Ben çok ciddiyim...........vallahi 10 tane bile alırım.........piskolojim bozuldu çizikler yüzünden................

Bu arada servisten arkadaşım aradı .........aracın boyası bugün atılmış .............ama salı boya kemikleştikten sonra farı takılıp temizliği yapılıp öğleden sonra aracımı teslim edecekler.....................

bakiergul tarafından yazılan metin:

Ben çok ciddiyim...........vallahi 10 tane bile alırım.........piskolojim bozuldu çizikler yüzünden................

getirecez abi.ama sen asıl bombayı görmedin.onuda yarın paylaşacam.

Vallahamı............patlat artık şunuda görelim aga...............

Vallahamı............patlat artık şunuda görelim aga...............
öyle çok pahallı birşey degilse bende isterim bi tane

Vallaa arkadaşlar ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ama iki gün önce servise aracımı 10.000 bakımı için götürdüm.Servisteyken aklıma bu çizik giderici geldi.Ustaya sordum,ben aldım dedi (markasını bilmiyorum) ama hiçbir işe yaramıyor reklamlardaki gibi değil dedi.Kandırıyorlar milleti dedi.Boşuna para vermeyin derim.

işin güzel yanı bunun seti türkiyede satışta...altteki link e bakın

(link)

Barıııııııııııııııııııı bu ne lennnnnnn...........Bizim kaportacılar pıt pıt ı boşamı kullanıyorlar.....................Baksana cam kanalına yakın göçüğü bile alıyor beeeee

Back