Boyasız Göçük düzeltme

abidin86

Azimli Üye
Merhaba arkadaşlar,
geçen hafta memlekete gittim, stabilize yolda aracımın tavanına taş fırlamış 2 adet yüzeysel göçük olmuş, boyada bir şey yok.
Sizlere sormak istediğim boyası göçük düzeltme yapılıyormuş, yaptıran var mı ortalama maliyeti nedir bilgiler için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

Maliyeti göçüğün büyüklüğüne göre değişiyor vakumla veya yağlı çekiç ile düzelrtme yapılıyor geçmiş olsun

[mynet][/mynet]
Merhaba arkadaşlar,
geçen hafta memlekete gittim, stabilize yolda aracımın tavanına taş fırlamış 2 adet yüzeysel göçük olmuş, boyada bir şey yok.
Sizlere sormak istediğim boyası göçük düzeltme yapılıyormuş, yaptıran var mı ortalama maliyeti nedir bilgiler için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

benim aracın sol ön kapısının kuşak altında 20 cm çapında bir göçük oluşmuştu.boyada hiç hata yoktu.mersinde autoking in kaşısında göçükçü mustafaya götürdüm aracı.yaklaşık 3 saatlik bir işlem sonrasında boyaya hiç zarar vermeden göçüğü tam olarak düzeltti.bu işlem için 150 lira ödedim.

bulunduğum bölgede autoking var orda yaptırmayı düşünüyordum ama herkez autoking gitmeyin demiş bakalım başka yer araştırıyorum

Autokingten bazıları memnun bazılarıda hiç memnun değil

bulunduğum bölgede autoking var orda yaptırmayı düşünüyordum ama herkez autoking gitmeyin demiş bakalım başka yer araştırıyorum

hacı autoking de boyasız göçük düzeltme diye bişey yok.bizzat yetkilisinin sözüdür bu.özel göçükçüler var.bu adamlar yaparsa yapar.geri kalanlar sadece boyalı işlem yapıyor.

Ardaşlar merhaba,
Belki birçok kişi biliyordur ama ben bilmeyenler için başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Memlekete gittim ve döndüm aracımı yıkadığımda tavanında göçük gördüm ilk başlarda taş vuruğu zannettim ama, aracımın üstüne bilerek ve kasti sert cisim atıldığını öğredim yapanı bilgimiyorum, Allah a havale ettim.
PDR Boyasız göçük düzeltme olduğunu internetten araştırarak öğrendim ve ikamet adresimde yapan yerleri araştırdım, internetten sadece iki yer buldum.Autoking ve bir kaportacı, Autoking e aracı götürdüm adamlar içeriden döşemeyi sökmemiz lazım dediler bide sanki orijinal gibi olmaz gibi konuşuyorlar, hiç uzatmadan ayrıldım. Bulduğum diğer kaportacıya gittim adam baktı araç yüksek çok uğraştırır gibi söylemlerle benden 400 tl istedi. Dedim çok istiyorsun ben araçtırdım adamlar bir sürü göçük düzeltmeye 200 tl ödemişler dedim baktım ilgisiz oradanda ayrıldım. Hiç aklımdan geçmeyen mahallemde bir yer vardı sormak için oraya gittim.Gittiğimde adam zaten PDR uygulaması yapıyordu. Babacan bir adam baktı 100 tl yaparım döşeme sökmeye veya farklı birşeye gerek yok dedi. Ve ertesi gün gittim adam, aracın fabrikasından çıktığı gibi tavanının düzeltti ekstra para almadan kapılardaki taş vuruklarınıda düzeltti. Buradan size anlatmak istediğim herkeze güvenmeyin araştırın ve PDR uygulaması işi bilen biri yapıyorsan gerçekten müthiş aracın orjinalliği bozulmadan hasar düzeltilebiliyor.

ben sana "boşuna autoking'e gitme" demiştim.valla arabanın boyasız parçasına bile vernik atarlar,aklını alırlar!

Buranın iletişim bilgileri nedir? Bende gibip benim arabayı göstermek isterim.

Benim tavanda da göçükler var.

Sonuç fotosu var mı zor bi eziği düzeltmiş adam usta imiş gerçekten geçmiş olsun Allah bu tip zarar verenlerkorusun

Teşekkürler, bana uzakmış sonuç resminde sağ tarafta üst portbagaj demirinin ayağında eziklik görünüyor,

balkondan çektim fotoyu, yansıma olmuş. Eziklik falan yok, İstanbulda PDR işini yapan çok yer var araştırıp bulmak lazım

Gerçekten sonuç güzel

Back