Karahanlı Aktif Üye Doblo Kayıt 26 Şubat 2020 Mesaj 78 Yaş 34 Adı Ali yasin Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo Motor 1.6 Multijet 1 Mart 2020 #1 Arkadaşlar bir pazar gününden hepinize selamlar. 🙂 Doblomdaki sürtme izlerini CIF yardımı ile çıkarttım sizlerle paylaşmak isterim Arkadaşlar binden aldıgım pasta ile yaptım hiç sonuç vermedi CIF daha iyimiş
Arkadaşlar bir pazar gününden hepinize selamlar. 🙂 Doblomdaki sürtme izlerini CIF yardımı ile çıkarttım sizlerle paylaşmak isterim Arkadaşlar binden aldıgım pasta ile yaptım hiç sonuç vermedi CIF daha iyimiş
Karahanlı Aktif Üye Doblo Kayıt 26 Şubat 2020 Mesaj 78 Yaş 34 Adı Ali yasin Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo Motor 1.6 Multijet 1 Mart 2020 #2
RossKemp Aktif Üye Doblo Kayıt 20 Ocak 2020 Mesaj 79 Yaş 27 Adı Onur Arslan Kan Grubu AB RH + Şehir İstanbul Meslek Bilgi İşlem Uzmanı Aracınız Doblo Modeli Premio Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2010 Renk Siyah 4 Mart 2020 #3 Hafif siyah kalan yere ufak bir rötüş tamamdır 🙂 Elinize sağlık