Yardım boya çizilmesi hakkında yardım

volkan_kadam

Yeni Üye
Adı
Volkan
merhaba doblo ailesi,
2011 doblo premio aracımı yeni aldım, alır almaz pasta polish ve boya korama yaptırdım. aracı aynı hafta içi apartmandaki çocuklar bu hale getirdi. birkaç ustaya sordum boya olmadan kurtarmaz dediler. 5 parça bu halde anlayacağının kompleboyanması gerek 🙁 tırnağa gelen çizikleri giderebilecek bir yöntem var mı? boyatmak biryana aracın değeri düşecek asıl endişem bu yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

🙁🙁
IMG_1008.jpg
IMG_1009.jpg
IMG_1011.jpg
IMG_1012.jpg
IMG_1008.jpg
IMG_1009.jpg
IMG_1011.jpg
IMG_1012.jpg
IMG_1013.jpg
IMG_1008.jpg
IMG_1009.jpg

@volkan_kadam
Büyük Geçmiş Olsun Abi 🙁

çok kötü olmuş inşallah bir caresini bulursun

pasta poliçe ile kurtarabildiğini kurtar gerisi mecburenboyanacak🙁🙁🙁

Geçmiş olsun.

Çok sağolun arkadaşlar. Cumartesi sonax’a bi gideceğim bakalım onlar ne diyecekler

Rutus deneseniz ? Kompe boyatmak size pahaliya mal olabilir bide rutusu dusunun derim. belli olur fakat en azindan cizekler belli olmaz

Eğer boya kaçınızmaz olursa rötuş yaptıracam zaten sonuca göre ya devam yada boya olacak. Bakalım..

Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırım herkes çocuğuna sahip çıksın görünce bile sinirlendim neyse boya yaptırmak en iyisi gibi

çocuk bariz kendi ismini ve kardeşlerinin ismini yazmış. babalarına söyledim bak senin çocukların ismi var seninkiler yapmış olabilirmi diye adam bi bende mi var o isimde çocuk, ispatın yok dedi. bende Allah'a havale ettim.

Yapıyor milletin çocukları sonra sefasını onlar cefasını biz çekiyoruz aynısı kendi arabamda hayal ettim o yüzden sinirlendim

Arabanın değeri Düştü Şimdi Kazalı Pert Gözüyle bakacaklar bu fotoğrafları saklayın

Back