Boş Yere Ön Takım Sıfırladık (!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 06AH8097
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

06AH8097

Daimi Üye
Sabah kalkıp arabamı yıkamaya gidecektim detaylı bir temizlik yapmayı düşünüyordum. Ama spor direksiyon taktırdıktan sonra direksiyonda bir yamukluk olmuştu vaktim varken gidip rot yaptırayım dedim. Duran rot balans ankaradakiler bilir daha önce jantlarımı ordan aldığım için oraya gittim. Gitmez olsaydım ! Neyse girdik rota yapılıyo falan ordaki kendini usta sanan şahıs bu arabanın rot kolları çalışmıyor dedi ee ne yapacağız usta tornacı mehmet var dedi gittik tornacı mehmete giderkende (belki anlıyordur diye) gaza basınca ve çekince lak lak ses geliyodu şanzımanın kulağından bunu tabladan yapıyo tablanında değişmesi lazım dedi. 2 adet tabla 2 adet rot kolu 2 adet rot başı + işlik le birlikte 200 lira para verdim. Saatlerce uğraştıktan sonra bitirdi sözde tornacı ustamız test sürüşüne çıktık. Ses yine geliyor hiç bişey değişmemiş ee usta ne yapacağız ?Tabladan değilmiş abi dedi...!!! Daha bugüne kadar tık demeyen ön takımım bugün bir hiç uğruna sıfırlandı o yüzden tüm ankaralı dobloculara sesleniyorum sakın ha duran rot balanstan bir vida dahi almayın !!

geçmiş olsun.

geçmiş olsun reşo.işte böyle ustalar piyasada var.dikkat etmek lazım.

Geçmiş Olsun keşke birkaç ustaya daha gösterip sana mantıklı gelene gitseydin ... Doktorda tamirci ustasıda aynı mutlaka 1 kaç farklı kişiye gitmen gerekiyor 🙂

geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Ben senin yerinde olsam para falan vermezdim o adama ne demek tabla dan yapmıyor cocuk mu eğlendiriyoruz burda diye çıkışırdım hatta ...

geçmiş olsun kardeş,
Ankaralılar , desteklerini vererek ; 'DURAN ROT' a artık gitmemeli...

Oses Motor Kulağından geliyor olmasın?

Sorunu biz arkadaşla çözdük şanzımanın kulağı kırıkmış aküyü söktük altında bi vida gibi bişey var şanzıman kulağı o heralde arkadaş daha iyi biliyor gaza basıp bıraktıkca ileri geri oynuyormuş vida tam sıkılmamış onu sıktık aküyü taktık sert bir şekilde denedim ses falan kalmadı. Bir vida için düzgün olan ön takımımı değiştirdim..! Buradan herkese sesleniyorum duran rot balansa gitmeyin !

geçmiş olsun...

Back