Blue&me sorunu

mustafa200295

Saygın Üye
Adı
Mustafa
Renk
bordo
Merhaba,

Daha önce Blue&me de devreden çıkma yani çalışmama sorun yaşamıştım garantiden beyini değiştirmişlerdi, şimdi yine aynı sorunu yaşadım. Gözlemlerime göre usb ye fazla mp3 yükleyince olduğu kanısındayım. Blue&me beyninin değiştirilmesine sebep olan sorunda usb içerisinde 2 gb müzik vardı, şimdi de 1.5 gb müzik varken devreden çıktı ama bu sefer bir güzellik oldu akşam meydana gelen arıza sabah kendi kendine düzeldi. Artık usb de 1gb üstü müzik olmamasına özen göstererek kullanacağım, değişik bir durum olursa buradan yazarım.

Bilgilerinize,

Hiç blue&me li doblom olmadı amca :hhhhhh: öyle bir doblom olmadığı için öyle bir sorun yaşamadım. Bir yanımı eksik hissettim 😀😀😀

Blue&me'den rahatlıkla 8GB'lık müzik dinleyebiliyorum. Bu nedenden olacağını hiç düşünmüyorum. USB'yi ilk taktığımda klasörleri tanımlaması biraz uzun sürüyor ama o da normal. Devreden çıkma dediğiniz nasıl oluyor? Bizde bazen kontağı kapatıp açtığımızda okumamazlık yapıyor.

Mp3 çalarken birden radyoya geçiyor sonra media ya tıklayınca service available gibi birşeyler diyor. Mp3 ü geçtim direksiyondaki Windows tuşu da çalışmıyor bluetooth da çalışmıyor sadece teyip çalışmaya devam ediyor. Serviste blue me beyni değişti ama bu hatayı şimdi yine yaptı. Benimkinde ne hata var ki sizinki 8 gb çalıştırırken benimki çalıştırmıyor?

Service available yazısı dediğim gibi arada bizde de çıkıyor ama usb'yi çıkartıp yeniden takınca düzeliyor o durum. Sizin problem beni aşıyor biraz 🙂 Beyin falan da değişmiş, ilginç geldi bana.

Belki gören olur: Telefondan Bluetooth bağlantısı ile müzik dinleyebiliyor muyuz?

lineamızda blue me vardı hiç sorun yaşamadık

Mustafa Abi yazılımsal bi hata olabilir

Benim doblom dada blue&me bağlantı kopma sorunu var neden olabilir acaba

Back