Aracım 2012 model Fiat Doblo. Araçtaki usb girişi ve blue & me çalışmıyor. Km rakamları yanıp yanıp sönüyor. Bu konu hakkında Ankara da bana yardımcı olacak birisi varsa minnettar olurum...
Edit :Akü başını söküp 10 dk bekledim ama halen sorun aynı
Beninde ayni sıkıntı vardı usb bellegini biçimlendir virussuz temiz 30muzik atip dene beyin virüs algılıyor km yanip sönüyor bak şöyle dene 1 muzigi degistrdiginde ayni muzik gene caliyorsa o şarkıda beynin istemedigi biseyler var 30 şarkı atinca kutup başını sok tak dene ayrica flash calmiyorken direksiyondaki windows tuşuna bas ekranda blume voice yazmiyorsa ve kadin konuşmuyorsa blume mefta.
Usb yi hiç algılamıyor ki; telefonu şarj bile yapmıyor. USB'yi algılasa zaten biraz yol katedeceğiz. Servise götürdük; sökeceğiz, bakacağız dedi. Onun için 50 Tl istedi.
Sanırım elektrik hiç gelmiyor...
bende blueme yok bazen km rakamı yanıp sönüyor bu fiatı baza alırsak çok normal taktıkları blueme gibi kaliteli bişeyi bile nasıl dandikleştirip arabaya taktılarsa..
@hhd
Fiat ile ne alakası var durumun usb nin bozulması tamamen kullanıcı hatasıdır. Altı üstü usb girişi ben 7 senedir bilgisayar donanım işi yapıyorum adam 1 günlük laptopun usb girişini bozuyor. Usb standart bir giriştir bu fiatta olsa mercedeste olsa usb girişi standart kalitededir.
@edi1907
Servis nasıl bir test yaptı ki pert olduğunu anladı. Neresi bozulmuş bu cihazın niye bozulmuş. İyi bozuldu 1600lira yenisini takalım para kolay kazanılıyor sanki. Blue&me sonuçta bir yazılım bozulduysa yazılım güncellenir. Usb soketinde sıkıntı varsa usb soketi değişir. Bence sistemi sağlam bi elektronikçiye baktırın söküp kontrol etsin.