birkaç yeni resim daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vole41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vole41

Aktif Üye
sam0144h.jpg

sam0145y.jpg

peder bey 🙂
sam0146z.jpg

images368.jpg

images369.jpg

images367m.jpg

22122011253.jpg

fotoraf000a.jpg

fotoraf000m.jpg

fotoraf0007b.jpg

kardeşim araban güzel.ALLAH güle güle kullanmak nasip etsin.

birde profilini güncellersen seviniriz.*tup*

şimdi güncelledim abi baydan beri gimemiştim yenilikleri şimdi farkettim hemen hallettim 🙂

şimdi güncelledim abi baydan beri gimemiştim yenilikleri şimdi farkettim hemen hallettim 🙂

teşekkür ederim cihan kardeşim.

süpper maşşallahhh

maşallah ALLAH kaza bela vermsin çok güzel ayrıca arabaya fırça vurmuyorsunuz heralde siyaha güzel bakıyorsunuz birde düzenli cila yapın siyahın asilliği başka çok güzel parlıyor

maşallah ALLAH kaza bela vermsin çok güzel ayrıca arabaya fırça vurmuyorsunuz heralde siyaha güzel bakıyorsunuz birde düzenli cila yapın siyahın asilliği başka çok güzel parlıyor
1 sene oldu alalı bir kere bile fırça vurdurtmadım petrolde bile yıkatmıyorum kuyu suyu kullanıyolar arabada iz bırakıyo orjinal parlaklığı cilada hiç sürdürtmedim

1 sene oldu alalı bir kere bile fırça vurdurtmadım petrolde bile yıkatmıyorum kuyu suyu kullanıyolar arabada iz bırakıyo orjinal parlaklığı cilada hiç sürdürtmedim

benzincilerde su tutturmak iyi aslında kabasını almak için çizilme oranını en aza düşürürsün

ama cila boya koruma şart bende parlaklık hastalığı var ben her ay boya koruma ciqla yapıyorum önceden d1 doblomuz füme idi onada hiç fırça vurulmadı her ay cila yapıldı ilk günkü gibiydi d2 cargo define mavisiydi resmen yanıyordu o yüzden cila şart boyanın parlaklığı için çünkü güneş dış etkenler boyayı matlaştırır ama şuan arabanız güzel parlıyor maşallah

Jant ve lastik uymu çok güzel olmuş.Kazasız sürüşler dilerim.

ewet katılıyorum

benzincilerde su tutturmak iyi aslında kabasını almak için çizilme oranını en aza düşürürsün

ama cila boya koruma şart bende parlaklık hastalığı var ben her ay boya koruma ciqla yapıyorum önceden d1 doblomuz füme idi onada hiç fırça vurulmadı her ay cila yapıldı ilk günkü gibiydi d2 cargo define mavisiydi resmen yanıyordu o yüzden cila şart boyanın parlaklığı için çünkü güneş dış etkenler boyayı matlaştırır ama şuan arabanız güzel parlıyor maşallah
ya tbiki bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum ama şuanlık böle güzel ilerde inş

Jant ve lastik uymu çok güzel olmuş.Kazasız sürüşler dilerim.
lastikleri orjinal lastikler jantlar için baya dolaştım ve oturan bi model seçmek istedim bi kaç model arasında bunda karar kıldım

güzel olmuş ama tebrikler.

usta aracın süper olmuş...kazasız belasız sürüşler....bir tek eksiği kalmış araç aynı leylek gibi duruyor....biraz bassan süper olur.....

konu tarafımdan yerine taşınmıştır....

Back