doblo580
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 1 Ocak 2023
- Adı
- Tolgay
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Selam arkadaşlar.
Grupta yeniyim, 1.3 2006 mültijet doblo sahibiyim.
Aracım son 4 yıldır sabah soğukta çalışmıyor.
Vurdurunca , çekince, balata sipreyi sıkınca geç de olsa çalışıyor. Daha sonra GÜN İÇİNDE GEÇ DE OLSA ÇALIŞIYOR.
Bu süreçte aracın nelerine bakıldı derseniz : KIZDIRMA BUJİLERİ 3 KEZ DEĞİŞTİ - MARŞ MOTORU DEĞİŞTİ- enjektörler 5 kez yapıldı- mazot pompası 2 kez yapıldı- Akışmetreye bakıldı- Kızdırma rolesine bakıldı - Şarj dinamosu bakımı yapıldı- Volan dişlisi açılıp bakıldı - 2 kez krank sensörü değişti-
10 GÜN ÖNCE MOTOR REKTEFİYE EDİLDİ KOMPRESÖRLER DÜŞÜK BASIYOR DİYE - Baskı balata yenilendi- 5 elektronikçi arıza kaydı bulamadı. En son U1602 VE U 1700 HATALARI GÖREN BİR ELEKTRONİKÇİ ENJÖKTER ÜSTÜNDEKİ SENSÖRLER BOZUK DEDİ baktı pompacı onlar da da sorun yok dedi.
U1602 B-CAN LİNE, MUTE, İNTERMİTTEN
U1700 CAN netvork (NMC-NBC) NO SİGNAL, HATALARI NEDİR...
VE de bu aracın derdi ne olabilir başına gelen var mı.
Araca marş bastığında devir saati sallıyor kendini... Krank kasnağı- volan dişlisi ve krank sensörü diyen çok... ama bakıp çare bulan yok..
Araç şu an 420 000 km 10 gün önce rektefiye oldu..
Bir bilen, bir büyük usta arıyorum.. Sivas'ta yaşıyorum.
Grupta yeniyim, 1.3 2006 mültijet doblo sahibiyim.
Aracım son 4 yıldır sabah soğukta çalışmıyor.
Vurdurunca , çekince, balata sipreyi sıkınca geç de olsa çalışıyor. Daha sonra GÜN İÇİNDE GEÇ DE OLSA ÇALIŞIYOR.
Bu süreçte aracın nelerine bakıldı derseniz : KIZDIRMA BUJİLERİ 3 KEZ DEĞİŞTİ - MARŞ MOTORU DEĞİŞTİ- enjektörler 5 kez yapıldı- mazot pompası 2 kez yapıldı- Akışmetreye bakıldı- Kızdırma rolesine bakıldı - Şarj dinamosu bakımı yapıldı- Volan dişlisi açılıp bakıldı - 2 kez krank sensörü değişti-
10 GÜN ÖNCE MOTOR REKTEFİYE EDİLDİ KOMPRESÖRLER DÜŞÜK BASIYOR DİYE - Baskı balata yenilendi- 5 elektronikçi arıza kaydı bulamadı. En son U1602 VE U 1700 HATALARI GÖREN BİR ELEKTRONİKÇİ ENJÖKTER ÜSTÜNDEKİ SENSÖRLER BOZUK DEDİ baktı pompacı onlar da da sorun yok dedi.
U1602 B-CAN LİNE, MUTE, İNTERMİTTEN
U1700 CAN netvork (NMC-NBC) NO SİGNAL, HATALARI NEDİR...
VE de bu aracın derdi ne olabilir başına gelen var mı.
Araca marş bastığında devir saati sallıyor kendini... Krank kasnağı- volan dişlisi ve krank sensörü diyen çok... ama bakıp çare bulan yok..
Araç şu an 420 000 km 10 gün önce rektefiye oldu..
Bir bilen, bir büyük usta arıyorum.. Sivas'ta yaşıyorum.