Doblo bilinmeyen sorun

2001 doblo

Yeni Üye
Doblo
Adı
bülent karadaş
Kan Grubu
A RH +
Meslek
serbest
Aracınız
Doblo
Modeli
Elx
Motor
1.2
Araç Yılı
2001
Renk
mavi
Arkadaşlar herkese merhaba benim araç 2001 1.2 8 valf doblo araçtaki arıza bazen çalıştırdığımda sarı arıza lambası yanıyor araç motoru güçten düşüyor sarsıntılı çalışmaya başlıyor. Ne zaman yapacağı belli olmuyor kendi kendine sönüp düzeliyor kesiciden olabilir dediler kesiciyi değiştirdim iki gün sonra aynı arızayı gene vermeye başladı. Araç benzin ve lpgli. Arızayı benzinde de lpgde de farketmiyor yapıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Bilgisayara bağlatıp bakmak lazım.

Bilgisayara bağlattım işin tuhaf tarafı bilgisayarda bişeyde çıkmıyo

eksantrik ve krank sensörlerine bi baktır muhtemelen bunlarda arıza cıkıyor ve bilgisayardada pek görünmüyorlar benim opeldede aynı sorun vardı hatta benimki stop ediyor ve 15 20 dakika bekliyordum arac soğusun diye soguyunca tekrar çalışıyordu. ha bide bülent bey eğer sorun bunlardan çıkarsa manisada sensör fiyatı pahalı ben netten almıştım daha ucuza gelmişti bilginiz olsun araştırmadan almayın.

eksantrik ve krank sensörlerine bi baktır muhtemelen bunlarda arıza cıkıyor ve bilgisayardada pek görünmüyorlar benim opeldede aynı sorun vardı hatta benimki stop ediyor ve 15 20 dakika bekliyordum arac soğusun diye soguyunca tekrar çalışıyordu. ha bide bülent bey eğer sorun bunlardan çıkarsa manisada sensör fiyatı pahalı ben netten almıştım daha ucuza gelmişti bilginiz olsun araştırmadan almayın.
Teşekkürler

Sorunu bulduk en sonunda bobin soketlerinden yapıyormuş

Back