Bezz

mikrofiber bez tavsiye ederim, 3 lira bişey her markette var

mikrofiber bez tavsiye ederim, 3 lira bişey her markette var

evet bende tavsiye ederim.hem sildiği zaman leke ve pamuk izi bırakmıyor.

ahahha oğuzu bulun ona sorun temizlik işleri admini odur ama onun takıntısıdır biliyosunuz🙂

Bence bu işe oğuzu karıştırmayın valla adamı dakikasında 200 tl lik yapar onu al bunu al şunu al. Oldun 200 lük

ahahha oraasıda doğru

Baki abi haklı... Temizlik hususunda Oğuz gibisini görmedim... Ama bir yandan da helal olsun diyorum.. Bizimki 15 günde bir temizlik görürse ne alaa...

sen yine iyi yapıyomuşsun mehmet ali abi. belki en son bayramda yıkandı benimkinin dışı. yağmurlar hariç. içini sürekli temiz tutuyorum ama öyle abartcak kadar torpido sütü vb şeyler kullanmıyorum. ıslak mendille silip 1 liralık süngerler var ya ayakkabılar için de kullanılan onlarla üzerinden geçiyorum o kadar. 🙂 he bide paspasları süpürüyorum 🙂🙂

Bimde 2 tanesi 3 lira.Plastiklerde,kapı altlarında ve jantlarda gayet başarılılar.

Bence bu işe oğuzu karıştırmayın valla adamı dakikasında 200 tl lik yapar onu al bunu al şunu al. Oldun 200 lük

:korsan:*hehe*

ben geldim

ben her iki yıkamada falan yeni bez kullanıyorum şu bimde ve diğer marketlerde satılan mikrofiber bezler iş görüyor ama bezinizi muhakkak temiz tutun özellikle mikrofiber bezler kirleri içine haps ediyor boyanızı çizmeyin

kısacası marketlerdeki mikrofiber bezler iş görüyor

benim bezlerim

arabanız iç temizlik bezi
iç parlatma ve bez izlerini temizlemek için temiz v sürekli yumuşak bir mikrofiber bez
dışı için birtane yıkandıktan sonra kurulamak için bez
bir aet dışını cila ile parlatmak için bez
bir adet kapı araları ve motor için bez
bir adet jantların bezi

benim bez çeşitlerim bunlar

ahahha 8 bez 🙂 buarada okuduysanız bez izlerini çıkarmak için özel bez diyo ahahah🙂helal sana mini miniğim🙂

Oğuz. Kardeşimmm doktorun bu durumuna ne diyor.....*hehe*
Yavrum bez bezdir fadimenin aybaşı bezi ni bulsak onla bile sileriz biz *hehe*

oğuz hakkaten 200 e geldin he 🙂🙂🙂

Oğuz hakkatten senin doblo sürekli galerideki gibi parlıyodur bu kadar uğraşa 😀

sen yine iyi yapıyomuşsun mehmet ali abi. belki en son bayramda yıkandı benimkinin dışı. yağmurlar hariç. içini sürekli temiz tutuyorum ama öyle abartcak kadar torpido sütü vb şeyler kullanmıyorum. ıslak mendille silip 1 liralık süngerler var ya ayakkabılar için de kullanılan onlarla üzerinden geçiyorum o kadar. 🙂 he bide paspasları süpürüyorum 🙂🙂

bu moral oldu bana... varmış demek ki benim gibi tembeller..😀😀

Sanırım Bezlerimi Değistirmenin Zamanı Gelmis Bende Bimdekilerden Kullanıyorum Arabayı Aldığımdan Beri Onları Kullanıyorumm.. Değistirmedim Daha Yani 😀 Saolun Arkadaslar 🙂

Oğuz. Kardeşimmm doktorun bu durumuna ne diyor.....*hehe*
Yavrum bez bezdir fadimenin aybaşı bezi ni bulsak onla bile sileriz biz *hehe*

baki abi doktorlar senin tek ilacın doblo dediler o yüzden doblo aldık😀

baki abi olurmu öyle şey boyada birsürü kılcal iz oluşur o bezlerle silersen 😀

hnefi bende çok hastalık her zamn ilk günkü gibi olmalı benim arabam uğraşmasını çok seviyorm

Sanırım Bezlerimi Değistirmenin Zamanı Gelmis Bende Bimdekilerden Kullanıyorum Arabayı Aldığımdan Beri Onları Kullanıyorumm.. Değistirmedim Daha Yani 😀 Saolun Arkadaslar 🙂

rasim yani 2 yıllık bez mi kullanıyorsun o bezlerin tüm özelliği gitmiştir

birde ben silerken arabaya hızlı cilada sıkıyorum hem daha kaygan oluyor heöde bez akıp gidiyor bence araba temizliğinde bez çok önemli ve sık sık değiştirilmeli

bu akşamda arabalara güzel iç dış motor giriştim gerçi yağmur çiseliyor ama ama o su damlacıkları çok hoşuma gidiyor

Back