beyaz far

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kral_37
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kral_37

Aktif Üye
d2 nin sarı farlarına ve sislerine beyaz ampul takarak beyaz görüntü almak için ne gerekir ne kadara maal olur bilgisi olan varmı?

beyaz ampul takarsan ancak farında hafif sarı beyaz karışımı bir renk görürsün aydınlatması yine sarı oluyo ancak çok kalitelisini alırsan ampülün biraz beyazlık veriyo o ampülede para verene kadar aynı paraya bi takım xenon alırsın

Ampül konusunda bilgi veremem ama xenon düşünmeyin çünkü artık epeyce dikkat ediyorlar polisler..tamamen yasaklanmış 🙁

tamamen yasaklanma olsa üst segmen araçlarda orjinal xenon la çıkmaz fabrikadan ben zaten anlamıyorum aracın orjinalini bozmak yasaksa ülkemizde o zaman aksesuarların satışınıda yasaklasınlar satılmasın o yasak bu yasak ama satılıyor sizcede garip değilmi😀

derhal gidip philipsin 80 liralık ampullerinden lıyon ve takyorsun ama bence hiç iyi ydınlatmıyor değmez

sonradan takılan xenonlar yasak muaynede sorun çıkarıyorlar

tamamen yasaklanma olsa üst segmen araçlarda orjinal xenon la çıkmaz fabrikadan ben zaten anlamıyorum aracın orjinalini bozmak yasaksa ülkemizde o zaman aksesuarların satışınıda yasaklasınlar satılmasın o yasak bu yasak ama satılıyor sizcede garip değilmi😀

yok üstad fabrika çıkışlı yuvarlak mercekli orjinal xenon farlar serbest..sonradan takma diğerleri yasak diye bilmekteyim...Ama polisler onu nasıl ayırt edecek bilmiyorum 🙂

Ben gecen hafta osram marka beyaz ampul taktim arabaya sarı karısımlı da değil
Tam beyaz 🙂 50 tl ye mal oldu dün de muayeneden sorunsuz gectim .. 🙂

bende vardı 3 sene once mavı ampul muayenede sorun cıkardı yınede taktım ıyı aydınlatmıyo 20 tl 😀 gıttım 1.5 sene once xenon taktım farlara 10 numara hem şekil hem aydınlatması 😀 5 ay oncede sislere taktım xenon süper ama memur gormesın dırek cevırır sisler acık bıde xenonsa 😀 herkeze tavsıye ederım xenonları 2 hafta once gecmedı muayeneden bu sene yenı kanun gelmıs hemen orda söktuk xenonları orjınal farları taktık muayeneden gecırdık sonra hemen gerı taktık xenonları sıkıntı yok donsuz gezerım xenonsuz gezmem 😀 baglandım ıyıce on numara alet gunduz bıle yakıyorum far sıs 😀 malıyetıde dustu artık 100 lıraya xenon var yalnız duyları ayarlıyamadık heralde acele bıraz yukarı bakıyo suan sısler acık olunca selektor yapıyolar ama sıkıntı yok verdıgım rahatsızlıktan memnunum bende az kör olmadım 😀

ama xzenon, yakışıyor meret ben normal farlara değilde sislere takmak isitiyorum h1 ampul fiyatları nekadar

benim torosta 5 senedir beyaz far var kapalıyken mavi görünüyo farın içi, tam beyaz yanıyo.o zaman çiftini 10 tl ye almıştım bu zamana kadar ne muayenede nede trafikte sorun olmadı.bi gün gece çevirmede durdurdu polis neden uzunlarla geliyosun dedi, abi uzun değil kısa far dedim alkol muayenesi yaptı gönderdi😀.

görünüş açısından güzel görünüyo ama yağmurlu havalarda karşıdan araba gelince yol görünmüyo.koyu renkli asfaltlarda sıkıntı oluyo.Bu kadar kullandın Dobloya takarmısın diye sorarsan kesinlikle takmam.

Çiftinin fiyatı 30 tl civarında sanırım.

Back