beyaz duman - çekiş düşüklüğü

mustafa060606

Daimi Üye
Doblo
Adı
mustafa
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
iyi akşamlar.
bugün 2011 1.6mj doblomda ilk çalıştırmada motor ikaz ışığı yandı
ikinci çalıştırmada yoğun bi beyaz duman attı ve çekişi düştü ve turbo kesinlikle devreye girmedi
yine aynı gün üçüncü çaııştırmada sadece motor ışığı yandı ama turbo devreye girdi çekiş geri geldi
sizce sorun ne olabilir tavsiyeleriniz nelerdir ??

Enjektörcüne sonra turbocuya uğra
Bir pul başına bela oldu

@yunus0635 abi usta kapalıymış 😀 ama şöyle bişi oldu
bugün 4-5 kez farkı saatlerde çalıştırdım aracı yol yaptım hiç çekiş düşüklüğü olmadı turbo aktif çalıştı hep
motor ikaz lambası da söndü şuan başa döndü yani araç ilginç.
dün turboyu açmayan çekişi düşen beyaz düuman atan motor ikaz yakan doblo bugün hiçbişi olmamış gibi devam ediyor
nedeni ne olabilir ki inşallah yolda komaz.

@yunus0635 abi usta kapalıymış 😀 ama şöyle bişi oldu
bugün 4-5 kez farkı saatlerde çalıştırdım aracı yol yaptım hiç çekiş düşüklüğü olmadı turbo aktif çalıştı hep
motor ikaz lambası da söndü şuan başa döndü yani araç ilginç.
dün turboyu açmayan çekişi düşen beyaz düuman atan motor ikaz yakan doblo bugün hiçbişi olmamış gibi devam ediyor
nedeni ne olabilir ki inşallah yolda komaz.
Başına gelecek var herhalde kurşun döktür nazardan Kurtul artık

Partikül filtresi dolmuş olabilir temizlet egr valfi temizliği yaptırmalısınız

nazar değil bence bu ya araba sat diyo beni sat ya da turboyu yaptır diyor : D
partikül filtresini gecen hafta temizlettim

nazar değil bence bu ya araba sat diyo beni sat ya da turboyu yaptır diyor : D
partikül filtresini gecen hafta temizlettim
Kolay gelsin

Vakum pompasından bir tane firen , bir tane turboya hortum gidiyor ( resme göre vakum pompasının solunda ufak hortum tuboyu tetikliyor olmalı ) acaba ondan olabilirmi ?

Bu '' yoğun bi beyaz duman attı ve çekişi düştü ve turbo kesinlikle devreye girmedi '' yaşanan gör bence tubo değil , partikül filtresi gibi .

Gecen hafta temizlenmiş , bir daha yaşadınızmı ?

Dosyalar

• Vakum Pompası - Yağ dolum .webp
    Vakum Pompası - Yağ dolum .webp
    155,3 KB · Okunma: 13
hayır yaşamadım şuan araba eskisi gibi. motor ikazda kendiliğinden söndü üstelik anlayamadım.

öyle şeylere inanmam abi ben ya 🙂
Nazara mı inanmazsın kurşun döktürmeye mi? Çünkü bir bakışta seni yüzü koyun yere yapıştıracak tamahkar insanlar tanıyorum aracına baktığında oo ne güzel araç dedimi ayvayı yedin burnun b.k çıkmaz sanayi yolLarında gezer ,yollarda kalırsın maşallah deme gibi bir adetleri yoktur.Kurşun döktürmek adet edinilmiş kurşunun negatif enerjiyi def eden bir tarafı var ama dua daha keskindir ki bu konuda nazar ayetleri vardır

Nazara mı inanmazsın kurşun döktürmeye mi? Çünkü bir bakışta seni yüzü koyun yere yapıştıracak tamahkar insanlar tanıyorum aracına baktığında oo ne güzel araç dedimi ayvayı yedin burnun b.k çıkmaz sanayi yolLarında gezer ,yollarda kalırsın maşallah deme gibi bir adetleri yoktur.Kurşun döktürmek adet edinilmiş kurşunun negatif enerjiyi def eden bir tarafı var ama dua daha keskindir ki bu konuda nazar ayetleri vardır
abi nazarada çok inanmıyorum ya bendeki doblo 2011 model millette ne arabalar var neden benim dobloya nazar değdirsinler ki

abi nazarada çok inanmıyorum ya bendeki doblo 2011 model millette ne arabalar var neden benim dobloya nazar değdirsinler ki
Senin olumsuz enerjin arabaya yanii hacetine yansıyodur o yüzden feyzli bir şekilde nas ve Felak sürelerini okursak iyi olur

Aracın temiz olur yine yaparlar maalesef nazar mevzusu vardır bunu araştırmadığına ve bilgi eksikliğine veriyorum hissetmezsin çünkü inanmıyorsun ama insanların olumsuz enerjileri seni öyle etkiler ki sana ne olduğunu anlamazsın.Bizde etrafımızdan görüyoruz ve bizzat kendimde yaşadım.Dua biliyorsan oku adaşımın dediği dualar bunun içindir Yanımda olsan bu konuda seni daha iyi aydınlatırdım buradan olmuyor

Back