walla karabüke yola çıkacam en son karabüke gittigimde kalan taş izlerinin çogalmasını istemedigimden yaptırdım.zevkler ve rernkler tartışılmaz ama bence yaptırmasaydın daha havalı olurdu bence bembeyaz daha güzel
evet abi görüşürsek karabükte detaylı bakarsın 🙂yakışmış kaplamamı o.
inşaallah görüşürüz.ne zaman geliyorsun.evet abi görüşürsek karabükte detaylı bakarsın 🙂yakışmış kaplamamı o.
abi walla ya arife günü iftara gelecegim yada bayramın 1.günü bayram namazından sonra yola cıkacagım işte belli değil orası 🙂inşaallah görüşürüz.ne zaman geliyorsun.evet abi görüşürsek karabükte detaylı bakarsın 🙂yakışmış kaplamamı o.
başın sağolsun abi kısmet diyelimarefe günü gelebilirsin inşallah.o zaman akşam görüşebiliriz.bayramda bende köye gidecem ve 3.günde de köyde mevlidimiz var.geçen hafta babaannem vefat etmişti o yüzden bayramda burada olamayacağım büyük ihtimalle.
inşaallah.başın sağolsun abi kısmet diyelimarefe günü gelebilirsin inşallah.o zaman akşam görüşebiliriz.bayramda bende köye gidecem ve 3.günde de köyde mevlidimiz var.geçen hafta babaannem vefat etmişti o yüzden bayramda burada olamayacağım büyük ihtimalle.
ne kadara yaptırdınız.
walla abine kadara yaptırdınız.
sanmıyorum abi fiat amlemini kaplamıştım ben çıkardım bişi kalmamıştı ama öğrenmek lazım
aracın kendi boyasına zararı olur mu olmaz mı onu netleştirmek lazım.ben yaparsam reklamcılardaki folyo ile yaptırıcam hem ucuz hem hesaplı oluyor