beyaz balinayı güneş çarpmış :)

uguret

Daimi Üye
byxc1.jpg

yakışmışmı 🙂

zevkler ve rernkler tartışılmaz ama bence yaptırmasaydın daha havalı olurdu bence bembeyaz daha güzel

yakışmış kaplamamı o.

zevkler ve rernkler tartışılmaz ama bence yaptırmasaydın daha havalı olurdu bence bembeyaz daha güzel
walla karabüke yola çıkacam en son karabüke gittigimde kalan taş izlerinin çogalmasını istemedigimden yaptırdım.

ne kadara yaptırdınız.

arefe günü gelebilirsin inşallah.o zaman akşam görüşebiliriz.bayramda bende köye gidecem ve 3.günde de köyde mevlidimiz var.geçen hafta babaannem vefat etmişti o yüzden bayramda burada olamayacağım büyük ihtimalle.

arefe günü gelebilirsin inşallah.o zaman akşam görüşebiliriz.bayramda bende köye gidecem ve 3.günde de köyde mevlidimiz var.geçen hafta babaannem vefat etmişti o yüzden bayramda burada olamayacağım büyük ihtimalle.
başın sağolsun abi kısmet diyelim

başın sağolsun abi kısmet diyelim
inşaallah.

hayırlı olsun abi nerde yaptırdın kaplamayı bende griye düşündüm ama şerit var diye yaptırmadım şeritleride sökücem zaten reklamcıdaki folyo ile yapsam olurmu bu arada iki türüde güzeldi

bunlar sökülmek istenince bir zararı olur mu.ayrıca 3M ne demek.

sanmıyorum abi fiat amlemini kaplamıştım ben çıkardım bişi kalmamıştı ama öğrenmek lazım

sanmıyorum abi fiat amlemini kaplamıştım ben çıkardım bişi kalmamıştı ama öğrenmek lazım

evet sonra başka sıkıntı çıkartmasın.bir de ben burada sormuştum yarısını kaplamaya 150 tl istemişlerdi.bende yaptırmayı düşünüyorum.kabut şimdiden taş izleri oldu.

ben yaparsam reklamcılardaki folyo ile yaptırıcam hem ucuz hem hesaplı oluyor

ben yaparsam reklamcılardaki folyo ile yaptırıcam hem ucuz hem hesaplı oluyor
aracın kendi boyasına zararı olur mu olmaz mı onu netleştirmek lazım.

aynen abi olucağını sanmıyorum reklamcıya uğruyunca küçük bi parça alıp arabanın içine yapıştırıp görücem

Back