Bende Bugün Chiptuningli Oldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadir006
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadir006

Azimli Üye
selam arkadaşlar bende bu gün 2012 model 1.3 mylife doblomu chiptuningle tanıştırdım . gerçekten performansa inanamadım dedikleri kadar var team doblo sayfasına ve chiiptuningcilere çok teşekkürler

hayırlı olsun...detayları paylaşırsan seviniriz....sürekli görüşlerini bekliyoruz..

hayırlı olsun, detayları bekliyoruz

Hayırlı olsun chiptuning taktırmakla güzel bi karar vermişsiniz..bende 1 ay önce taktırdım gerçekten arabaya hayat buluyor chiptuning ile

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun..Bende epeydir kullanıyorum... Çok da memnunum...

teşekkürler arkadaşlar izlenimlerimi sürekli paylaşacağım fiyat 900 tl olan 06 olanını taktım çok yakın bir arkadaşımla montajını kolayca yaptık .ilk test sürüşünde 1.3 yeni kasa dobloların 1. vitesteki hantallığı tamamen ortadan kalkıyor 2. viteste patinaj aldığımdan beri ilk gördüğüm bir şey oldu çok seri ve atak oldu sürüş zevki geldi ,inşallah bir sıkıntı olmadan kullanırız uzun zaman boyunca ,,,, samed38 montajını kendin yapıyorsun çok kolay 5 dakikada işlem tamam

hmmm
şu sök tak olanlardan...iyiymiiş..

bende 4 aydır kullanıyorum race chip.çok memnunum.yolbilgisayarı ortalama 6,5 gösteriyordu chip takınca 6,2 göstermeye başladı birazda ben ayarlarını yükselttim şu an 6,0 gösteriyor.araçım 1.9 multijet

bende 4 aydır kullanıyorum race chip.çok memnunum.yolbilgisayarı ortalama 6,5 gösteriyordu chip takınca 6,2 göstermeye başladı birazda ben ayarlarını yükselttim şu an 6,0 gösteriyor.araçım 1.9 multijet
Pompa ölçümü yaptınız mı ? Genelde chip sonrası düşük gösteriyor. Ben de yaptırdım 6 ay sonra beyne servisinde orjinal yazılım yüklendi. Yakıtın düştüğüne şahit olmadım ama benimde 6,5 olan gösterge bir anda 5,5'a düştü. Ayrıca aalt devirlerden üst devirlere hızlı bir şekilde çıkarkan araç titriyordu. Motor kulakçıkları ve motor zarar görebilir endişesiyle chipden vazgeçtim. Ama box olayını deneyebilrim. Sizde titreme var mı ?

titreme 80ve 100km arası var ama ben balanstan şüpeliyim.sizin titreme olayı nasıl yani.

titreme 80ve 100km arası var ama ben balanstan şüpeliyim.sizin titreme olayı nasıl yani.
Düşük devirde yüksek viteste kullanırken araba bir alt vitesi ister öyle. Örneğin 5 vitesle yokuş çıkıyorsun ve hızlanmak istiyorsun gaza yüklendiğin zaman motor titriyor devir yükseldikten sonra kesiyor. Yani balans titremesi değil. Silkeleme daha iyi kelime sanırım. Güç ve tork yüksek geliyor herhalde aktarma organlarına...

chip sonrası benim araçta da ortalama yakıt tüketimini tam 1 litre düşük gösteriyor... mesela sıfırlıyorum biraz km yapyorum tekrar yakıt alıyorum; ortalama tüketim 5,8 Lt. gösterirken pompa verilerine göre hesaplayınca 6,8 sonucu çıkıyor ...

peki memnunmusun chip olayından bende taktırmayı düşünüyorum ama garanti de olduğu için aracım biraz endişeleniyorum

ben şimdililk çok memnunum araçta bir sıkıntı çıkmazsa eğer vazgeçilmez bir olay etraftan sağdan soldan bilip bilmeyen yorumlarına göre zararlı diyorlar kullanıcı yorumuda benim için olumlu

Back