Bende aranızdayım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SCARPE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SCARPE

Azimli Üye
Merhaba daha önce hyundai starex aracım vardı ( hala var ) tabi her starex kullanan arkadaşlar gibi yakıttan muzdarip tim ve bende doblo ailesine katıldım.
İstanbulda ikamet etmekteyim 1.6 doblo elegance ile aranıza katıldım. İsmim önder
İyi forumlar herkese

Hoşgeldiniz.hayırlı forumlar.

Hoşgeldiniz.hayırlı forumlar.

Hoşbuldum sizlerden öğreneciğim çok şeyler var uzun süredir forumu takip ediyordum çok faydalı bilgiler var emeği geçen herkese teşekkürler..

hoşgeldiniz
starexten Allah kurtarsın 🙂 eniştemde vardı 3 gün önce sattı kurtuldu çok kaliteli bi araç ama çok yakıyor. doblonuzda hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 🙂

hoşgeldiniz
starexten Allah kurtarsın 🙂 eniştemde vardı 3 gün önce sattı kurtuldu çok kaliteli bi araç ama çok yakıyor. doblonuzda hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 🙂
Sağolun

Haklısınız starex"sin sadece yakıtı yüksek ama çok sağlam bir araç ben 2005 te sıfır almıştım ama hakkını yemeyelim ( o bizimkini yedi gerçi ama mazot yüzünden 🙂 ) büyük bi masraf çıkarmadı normal bakımlar sadece ticaret ile uğraşıyorum arada sırada fazla yüküm oluyor onun için satmadım zaten satsam 7-8 binlira veriyorlar 30000 tl verdiğim bir aracı 7000 tl satmal ta pek içime sinmiyor açıkçası

benim enişte 2 kere motor yaktı, o haliyle 8500 tl ye sattı ve kapış kapış edildii bende oradaydım adamlar çok ucuz buldu keşke 9500 yazsaydım dedi

Hoşgelin Önder abi.

Hocam öncelikle hoşgeldiniz, 2005 yilinda az daha bizde starex aliyorduk kapıdan döndüm. .. iyiki almamışim dedim.. çok doğru bir karar verip aramiza katilsiniz yakıt farkını sizde göreceksiniz. .

ailemize hosgeldiniz keyifli forumlar....

Back