ben dedim opel combo satmak diye

uguret

Daimi Üye
evet ilk opel combonun bursa da fiat ın yapıldıgında ben dedim aynı kasayı aynı motor seçenekleriyle fiat ın ürettigi bi aracı gene fiat üreterek sadece üzerine opel simgesini asmakla o arabayı satamazlar dedim ve şuan sahibinden.com'a baktım 1 tane ilan var 🙂
(link)

opel için kötü başlangıç.

belki alanlar çok memnundur.kimse satmıyordur.😀😀😀

doblo daha yakışıklı ama bu şeklini begenenlerde vardır

ön görüntüsü combonunda güzel.

bursada yasadığım halde daha bır tane opel combo görmedim ama nereye baksam kafamı nereye cevırsem hangi kırmızı ışıkta dursam 4-5 tane doblo goruyorum ama hakınıda yememek lazım opel ön tarafı dobloya gore daha şekil...

belki alanlar çok memnundur.kimse satmıyordur.😀😀😀

iyimserliğine hayranım mehmet abi. 🙂

bende sakaryada sanayide 1 tane gördüm siyahtı pekte yakışıklı değildi doblo daha güzel

opel gibi bir firma kendi tasarımını geliştiremiyorsa yuh diyorum..iyi ki fiat varmış belki böyle arabaları bu kadar uygun fiyatla alamazdık..

konu yerine taşınmıştır...

ben toplam 2 adet gördüm ama doblo varken satılmaz hem doblodan 1 bin tl pahalı hemde daha kalitesiz ve donanım eksikleri var bence doblodaki bazı ayrıntılar daha havalı duruyor

bide ön tamponla farlar birbirine hiç uymamış bişeyler eksik gibi

ben toplam 2 adet gördüm ama doblo varken satılmaz hem doblodan 1 bin tl pahalı hemde daha kalitesiz ve donanım eksikleri var bence doblodaki bazı ayrıntılar daha havalı duruyor
bende geçen gün gördüm 1.6 motordu ön görünüş gerçekten güzel olmuştu.....özellikle ızgara vs.

yaşasınnn... bugün ben de gördüm 1 adet. 🙂🙂🙂🙂🙂

yaşasınnn... bugün ben de gördüm 1 adet. 🙂🙂🙂🙂🙂

bende geçen gün gördüm 1.6 motordu ön görünüş gerçekten güzel olmuştu.....özellikle ızgara vs.

ön görünüşü bencede güzel.

Back